Flyselskap

Oppdag pulserende Dubai med Emirates i vinter

Phnom Penh

Få eksklusive tilbud på shopping og restauranter med My Emirates Pass. Opplev shopping i verdensklasse under Dubai Shopping Festival og få ti kilo ekstra bagasje på hjemreisen.

Fly med Emirates til Dubai og få en vinter fylt med moro. Enten du reiser alene, med venner eller familie – byen har attraktive tilbud for alle. Blant annet shopping, festivaler, tradisjonelle souk-markeder, vakre strandresorter, god mat, eventyrlige badeland og så mye mer. Med sol og varme året rundt og eklektiske landemerker er byen en ideell ferie- eller stopover-destinasjon med noe for alle og enhver.

 

Se mer og betal mindre med My Emirates Pass

I Dubai kan du dra fordel av og se mer for mindre med My Emirates Pass. Et sesongkort som gjør ditt Emirates-boardingkort til en eksklusiv medlemspakke. Slik at du kan benytte deg av rabatter og helt spesielle fordeler på over 500 steder i De Arabiske Emiratene. Reisende som flyr til eller mellomlander i Dubai fra 1. januar til 31. mars 2020* kan benytte seg av tilbudet med opptil 30% avslag på shopping og opptil 50% avslag på fritidsaktiviteter ved å vise frem boardingkortet og gyldig legitimasjon. Fly med Emirates og betal mindre for luksuriøse spabehandlinger, nyt femstjerners kulinariske opplevelser og begi deg ut på eventyrlige friluftsaktiviteter. Familier kan også glede seg over flere spennende badeland over hele byen.

pulserende Dubai

Dubai Shopping Festival 2020 et pulserende Dubai

Dra på shopping i verdensklasse på Dubais mange imponerende kjøpesentre, inkludert Dubai Mall – et av verdens største shoppingkomplekser. Besøkende som reiser til Dubai mellom 26. desember 2019 og 1. februar 2020 kan dra nytte av Dubai Shopping Festival 2020. Den fem uker lange festivalen byr på unike rabatter i et stort utvalg butikker, inkludert uslåelige tilbud på mote, smykker, elektronikk og mye mer.

 

Dubai er en fantastisk by med en stadig voksende liste med attraksjoner og opplevelser kundene våre kan glede seg over året rundt. Byen er en av verdens mest foretrukne destinasjoner for shopping, sightseeing og god mat i verdensklasse. Passasjerer som flyr til og gjennom Dubai kan benytte seg av det uslåelige tilbudet med My Emirates Pass og Dubai Shopping Festival 2020. Vi ser frem til å fortsette å jobbe tett med våre partnere og forsikre at vi alltid gir våre kunder det beste Dubai har å tilby.

Mohammad Al Hashimi, Emirates’ visepresident for kommersielle produkter.

Emirates åpner romjuls pulserende Dubai

Fly Emirates, fly bedre

Fly bedre med Emirates og gled deg over en prisbelønnet og komfortabel reiseopplevelse. Alle reisende på tvers av klasser har tilgang til over 4500 underholdningskanaler på Emirates’ system, Ice. Fra de nyeste filmene til TV-serier, musikk og spill. Som en del av Emirates-opplevelsen kan reisende også glede seg over gratis drikkevarer og regionalt inspirerte måltider. Så vel som den berømte gjestfriheten til flyselskapets flerkulturelle kabin besetning, inkludert mannskap fra Norge. Emirates tilbyr også en sjenerøs bagasjevekt på opptil 35 kg i Economy class, 40 kg i Business class og 50 kg i First class.

 

Emirates-passasjerer som drar på en shoppingekstravaganza i Dubai kan også glede seg over ekstra bagasjegodtgjørelse på hjemturen. Tilbudet er gyldig på returreise på Economy Class-billetter, kjøpt til Dubai mellom 15. oktober 2019 og 1. februar 2020*. Kunder som reiser tilbake fra Dubai til Emirates-destinasjoner i Nord-Amerika, Mellom-Amerika, Sør-Amerika eller Afrika kan glede seg over et ekstra kolli. De som reiser til andre destinasjoner i Emirates-nettverket kan dra nytte av 10 kg ekstra bagasje. Tilbudet gjelder for reiser mellom 26. desember 2019 og 5. februar 2020*.

 

*For mer informasjon om Emirates, inkludert hvordan du bestiller flyreiser og en fullstendig liste over vilkår, besøk emirates.no, ditt næreste reisebyrå eller ditt lokale Emirates salgskontor.