Bonus Program Flyselskap

Emirates effektiviserer kontroll av nødutstyr med RFID-teknologi

Emirates effektiviserer kontroll

 

Ved hjelp av RFID reduserer flyselskapet opp til 98 prosent av tiden de bruker på å sjekke nødutstyr om bord. Emirates effektiviserer kontroll av nødutstyr.

Radiobrikker, eller RFID (Radio Frequency Identification) brukes som fellesbegrep for all trådløs overføring av identifikasjon. Nå har flyselskapet Emirates tatt i bruk RFID-teknologi for å effektivisere kartleggingen av nødutstyr på flyene sine.

I Emirates’ flåte finnes det omtrent 180 000 deler av nødutstyr totalt. Alt fra redningsvester og hjertestartere til generatorer og verneutstyr. Å holde oversikt over alt dette utstyret manuelt tar tid.

På Airbus A380 har Emirates omtrent 820 nødutstyr. Dette vil ta 350 minutter å sjekke manuelt. Med RFID sjekker Emirates dette utstyret på 11 minutter, og sparer 97 prosent tid. På Boeing 777 finnes omtrent 540 nødutstyr, som tar 270 minutter å sjekke manuelt. Med RFID får Emirates jobben gjort på 6 minutter, med en tidsbesparelse på 98 prosent.

Emirates’ RFID-system genererer en fullstendig og oppdatert liste over redningsvester og hvor de er plassert. Systemet fremhever seter uten redningsvest og vester som holder på å gå ut på dato.

Emirates effektiviserer kontroll

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 158 destinasjoner i 85 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 255 passasjerfly (og 12 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 19. september 2019 har Emirates 112 A380 (inkl. ni to-klasses) og 155 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.