Credit cards Flyselskap

Kredittkort i USA med Norwegian Reward

kredittkort i USA
Foto: Pixabay

 

Norwegian Reward inngår nå et nytt kredittkortsamarbeid med en av USAs ledende banker for kredittkort, Synchrony, og Mastercard. Målet med det nye kredittkortet er å tilby et enda bedre lojalitetsprogram i et av Norwegians viktigste markeder. Nå kan du tjene cash-point med kredittkort i USA.

Dette er et viktig ledd i vår internasjonale strategi. USA er et stort og viktig marked for oss, og ved å tilby et eget Norwegian Reward-kredittkort for amerikanske reisende tar vi nå lojalitetsprogrammet til et nytt nivå. Synchrony er en solid partner og et av USAs ledende kortselskaper, og sammen kan vi tilby våre lojale medlemmer unike fordeler og nye måter å tjene CashPoints på. Det nye Norwegian Reward-kortet vil komme både nye og eksisterende medlemmer til gode.

Brede Huser, sjef for Norwegian Reward.

Norwegian  Reward har vokst raskt globalt og i USA de siste årene. Nylig nådde Reward 10 millioner medlemmer globalt, noe som tilsvarer 5000 nye medlemmer daglig og tre medlemmer i minuttet. Norwegian Reward har i dag 1,4 millioner medlemmer i USA.

Amerikanske reisende utgjør over halvparten av alle passasjerene på Norwegians transatlantiske ruter, og antallet er økende. USA er nå markedet med aller høyest omsetning, etterfulgt av Norge, Spania og Storbritannia.

– Innovasjon og teknologi er svært viktig for oss i Synchrony og for Norwegian. Nå ser vi frem til å bidra til lojalitetsprogrammets videre vekst, sier Tom Quindlen, konsernsjef i Synchrony.

– Reiselivsbransjen fortsetter å utvikle seg og for oss er det viktig å tilby innovative produkter og tjenester. Vi gleder oss til å tilby unike fordeler til reiselystne amerikanere sammen med Norwegian og Synchrony, sier Linda Kirkpatrick, EVP Merchants & Acceptance for Mastercard.

Fordelsprogrammet har mottatt ni priser siden oppstarten i 2007, blant annet for «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under prestisjetunge Freddie Awards i USA tre år på rad.

Om Norwegian Reward:

Hver gang man bestiller en flyreise med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere tjener man CashPoints. Disse kan blant annet benyttes til å betale for flybilletter, Fast Track, setereservasjon, bagasje eller billettendringer. Medlemmer som flyr ofte, får også en ekstra fordel for hver sjette reise. Det er også mulig å koble sin Norwegian Reward-profil opp mot et gratis Bank Norwegian-kredittkort, noe som gir CashPoints på alle varekjøp. Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra CashPoints når man bestiller leiebil, hotell, guidede turer og flyplass-lounger og andre tjenester. Fordelsprogrammet er helt gratis.


Du kan fortsatt søke om kredittkort i Norge.

Kredittkortet fra Bank Norwegian har flere fordeler. Du tjener også opp såkalte «CashPoints» ved all bruk, inkludert kjøp av drivstoff, og du kan benytte disse opptjente poengene til å kjøpe flybilletter på Norwegian.no. Kortet er også det eneste kredittkortet man kan betale med ved kjøp på norwegian.no, uten å måtte betale kredittkortgebyr.

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet. Om du i tillegg ønsker helårs reiseforsikring med dekning for hytteturer, dagsturer o.l. får du 10% rabatt på dette som eier av kortet.

Av andre fordeler er det verdt å nevne at du får dekket ekstrautgifter til nye flybilletter (inntil 5 000 kr per reisende, opptil 20 000 kr for en familie) hvis en flygning du har betalt med Norwegian-kortet er forsinket slik at du ikke rekker forbindelsen din.

Norwegian har også et eget rewardsystem hvor du kan tjene cashpoints på kjøp i en rekke butikker. Du kan laste ned et nettlesertillegg som forteller deg i hvilke nettbutikker du kan handle og tjene opp cashpoints.

kredittkort i USA

Kortet kan bestilles her.