Flyselskap

Betsy Beer er tilbake hos Cathay Pacific

Betsy Beer

Cathay Pacifics populære øl har fått et nytt utseende og smak – nå er det tilgjengelig i alle kabinklasser på langruter nettverket hos Cathay Pacific.

Cathay Pacifics populære Betsy Beer er tilbake i sortimentet som tilbys om bord. Det er bedre enn noen gang med ny smak og nytt design. Ølet vil bli tilbudt alle passasjerer ombord på langdistansefly i alle kabicklasser. Dette lokalt bryggede ølet bærer Cathays signatur og er flyselskapets siste tilskudd for å gjøre ombordopplevelsen bedre for sine reisende. Flyselskapet hviler ikke på laurbærene, men fortsetter arbeidet med å overgå kundenes forventninger under alle deler av flyreisen.

betsy beer

Betsy Beer

Betsy Beer ble en øyeblikkelig suksess da det ble introdusert i 2017 til First Class og Business Class mellom Hong Kong og Storbritannia. Ølet er har fått navnet fra Cathay Pacifics første fly, en Douglas DC-3, som fraktet passasjerer i regionen i løpet av 1940- og 50-årene.

I den nye versjonen av Cathay Pacifics unike øl, en pale ale med hint av sitrus, er det blitt opprettet i samarbeid med Hong Kongs Gweilo Beer Building basert på originalens DNA. Ølet er brygget på hovedsakelig ubrent malt malt bygg sammen med litt lettstekt bygg for en svak sødme. Ølet har en salt og sprø tone med hint av kjeks og karamell. Skjell fra lokalt dyrkede appelsiner tilsettes under mosingen for å supplere smaksprofilen.

Betsy Beer ble ekstremt populær da vi introduserte den for to år siden. Nå er vi glade for å kunne tilby dette spesiallaget ølet nok en gang.

Vivian Lo, General Manager Customer Experience and Design hos Cathay Pacific.

 

Betsy Beer tilbys alle passasjerer i alle kabinklasser ombord på langdistansefly og de som besøker Cathay Pacific sine lounger på Hong Kong International Airport.


Cathay Pacfic

Cathay Pacific, IATA-kode CX, medlem av Oneworld-alliansen, er et flyselskap med hovedsete i Hongkong. Hovedbasen er Hongkongs internasjonale flyplass Chek Lap Kok. Navnet er avledet av et gammelt navn for Kina (Cathay), og grunnleggerens visjon om en gang å kunne fly over Stillehavet.

Cathay Pacific er vokst fra en beskjeden start til ett av verdens største flyselskaper. Det ble stiftet den 24. september 1946 av den australske flyveren Sydney H. de Kantzow og den tidligere amerikanske militærpiloten Roy C. Farrell. Opprinnelig drev det flyfrakt med to DC-3-maskiner, og etter hvert kom passasjerbefordring til. Det ble opprettet frakt- og passasjerruter fra Hongkong til Shanghai, og snart etter også til Manila, Bangkok, Singapore og Sydney.