Flyselskap

Emirates åpner terminal for cruisepassasjerer

terminal for cruisepassasjerer
Foto: Port Rashid Cruise Terminal

 

Emirates første terminal for innsjekking utenfor flyplassen ble åpnet i dag. Den skal tilby sømløse forbindelser for cruisepassasjerer. Emirates åpner terminal / innsjekkingsskranker, som ligger ved Port Rashid, sørger for at de som går i land (dembarkerer) fra cruiseskipene muligheten til å sjekke inn til for deres videre Emirates-flyvning i samme anlegg.

Det nye tilbudet vil ytterligere styrke Dubais posisjon som en av verdens fremste internasjonal cruisedestinasjon. Den vil også gi Emirates passasjer større bekvemmelighet. Med gratis innsjekking-fasiliteter som ligger på samme sted som cruise dokkingen, vil kundene ha bekvemmeligheten av å utforske Dubai uten bagasjen før de drar direkte til flyplassen for å fly.

Foto: Emirates Media.

Emirates åpner terminal for cruisepassasjerer

Emirates-innsjekkingsanlegget i Port Rashid vil ha åtte innsjekkings skranker der flyselskapets-ansatte sjekker inn kundenes bagasje og utsteder boardingkort opptil 4 timer før flyavgang. Anlegget vil være åpent i seilperioden fra oktober til april. I løpet av de neste 6 månedene forventes 198 cruiseskip å legge til kai ved Port Rashid hvor omtrent 280 000 passasjerer vil ha videre Emirates-flyreiser.

 Vi er opptatt av å tilby kundene en sømløs og problemfri reise. Med den økende populariteten til Dubai som cruisehavn, har vi sørget for at hvert berøringspunkt i vår kundereise for dette viktige reisende segmentet blir betenkelig servert. Vårt første innsjekkingstermina ved Port Rashid vil gi cruisepassasjerer med videreflyvninger frihet til å utforske Dubai under deres korte transport, etter å ha droppet bagasjen og fullført innsjekkingsformalitetene.

Mohammed Mattar, Divisional Senior Vice President, Emirates Airport Services.

Den nye tjenesten kompletterer Home Check-in, som ble lansert i fjor. Den gir Emirates-passasjerer mulighet til å sjekke inn til sine flyreise fra hvor som helst i Dubai mot et gebyr. Andre bagasjebehandlingstjenester som er tilgjengelige for Emirates-flyreiser i Dubai inkluderer en concierge-tjeneste for å håndtere bagasjen deres på flyplassen.

For Emirates-passasjerer som ankommer Dubai finnes det muligheter for bagasjeoppbevaring. Her kan reisende sette fra seg bagasjen med de utforsker byen. Emirates tilbyr i tillegg en hjemleveringstjeneste der bagasjen hentes, tollbehandles og leveres til kundene for en sømløs reiseopplevelse.