Black Friday Flight Deals Flyselskap

Swiss First Class companion tilbud

Swiss First Class companion
Swiss First Class – Pressefoto: Swiss

 

Dobbelt så dyrt og halvparten så morsomt ? – Swiss First Class companion tilbud forutsetter at to reiser sammen.

Flyselskapet Swiss har i disse dager en kampanje i First Class hvor prisen for to voksne starter på NOK 33 999. Det er snaue NOK 17 000 per person. Ikke billig, men virkelig gode rabatt. Du må bestille innen 02 desember 2019 for å oppnå dette tilbudet.

Med avreise fra Oslo lufthavn Gardermoen finner vi akkurat nå priser vi vanligvis forbinder med Business class, til utvalgte reisemål med SWISS. Reiseperioden er romslig, fra dags dato 27.11.2019 – 30.09.2020. Med andre ord er det mulig å bestille neste års sommerferie akkurat nå.

 

Swiss First Class Companion

Bakgrunn – Swiss

Swiss International Air Lines er det største flyselskapet i Sveits, med et rutenett som inkluderer de fleste større byer i Europa, samt enkelte i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Afrika og Asia. Swiss er et datterselskap av tyske Lufthansa, og har sine hovedkontor på Basel-Mulhouse-Freiburg lufthavn og et kontor i Zürich.

Swiss International Air Lines ble dannet etter Swissairs konkurs i 2002. Rett før Swissair ble likvidert, ble store deler av selskapets eiendeler overført via Swissairs eiere, Credit Suisse og UBS, til Crossair. Crossair var et regionalt datterselskap av Swissair.

31. mars 2002 startet de sine flyvninger i eget navn. Selskapet hadde muligheten til å bli med i selskapsalliansen Oneworld, men selskapet takket nei til tilbudet i 2004.

Tyske Lufthansa offentliggjorde i mars 2005 sin plan om å bli majoritetseier i SWISS. Denne overtakelsen ble fullbyrdet i 2007. Som en følge av dette ble selskapet medlem av alliansen Star Alliance i 2006, og fikk også samme bonusprogram som det tyske eierselskapet; Miles & More.

19. juni 2009 startet Swiss daglige flyvninger mellom Zürich og Oslo Lufthavn, Gardermoen.

 

Vilkår Swiss First Class Companion

 • Prisene som oppgis kan variere og bør fungere som en guide for den valgte reisen.
 • Sluttprisen kan endres avhengig av det valgte betalingsalternativet.
 • Antall seter er begrenset og er kanskje ikke tilgjengelig på alle dager / flyreiser.
 • Prisen er kanskje bare tilgjengelig i løpet av en spesiell periode og er kanskje ikke tilgjengelig i ferier eller andre høysesonger.
 • Prisen kan ikke refunderes eller byttes.
 • Minimum opphold / maksimum opphold og / eller avansert kjøp kan gjelde.
 • Kjøp innen: 02.12.2019
 • Reiseperiode: 27.11.2019 – 30.09.2020
 • Må kjøpes antall dager før avreise: 0 dager
 • Minimum opphold: 0 dager
 • Maksimum opphold: 3 måneder
 • Ombooking: Ikke mulig
 • Ikke refunderbar