Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

SAS tilbyr muligheten å kombinere bonusbestillinger

Diamant medlemmer kombinere bonusbestillinger eurobonus

SAS har gjort det enklere for deg å søke og bestille SAS-bonusbillett med EuroBonus-poeng. Nå finner du både bonusbilletter (beste pris) og vanlige billetter for poeng (beste tilgjengelighet) i samme bestillings-flyt. SAS tilbyr nå muligheten å kombinere bonusbestillinger.

Du kan også kombinere de to billetttypene i samme bestilling. Dette betyr at du kan reise en vei på en ordinær bonusbillett og returnere med vanlig billett – beste tilgjengelighet for poeng.

Bonus billetter er SAS mest populære tilbud med høy verdi til EuroBonus medlemmer. Bonusbilletter tilbys til fast pris og refunderes inntil 24 timer før avgang. Tilgjengeligheten av bonusbilletter er begrenset, og billetter kan selges ut på attraktive ruter der etterspørselen er høy. Kampanjer og kuponger (American Express og Mastercard Fly Premium) gjelder bare på bonusbilletter

Vanlige billetter for poeng reserveres på alle flyreiser med tilgjengelige seter. Billettene har de samme bestillingsreglene som SAS vanlige billetter for kontanter, noe som betyr at medlemmene også tjener EuroBonus-poeng på disse billettene.

Fra 21. oktober 2019 er poengprisen variabel (dynamisk prising) avhengig av tilsvarende billettpris kontant. Med den nye prisingen kan medlemmene bestille vanlige billetter for poeng for mindre poeng enn før, hvis de bestiller mer på forhånd. Imidlertid selges en billett til en relativt høy pris i kontanter, vil den tilsvarende prisen i poeng være høyere. Medlemmene får samme nivånivårabatt som før, og begrensningen til å bestille minimum 14 dager før avreise for å få rabatt fjernes

kombinere bonusbestillinger eurobonus

Se etter prikken – kombinere bonusbestillinger

Bonusbilletter er merket med en gylden prikk for å finne dem enkelt og for å skille mellom de to billetttypene. Visualiseringen av kampanjer på bonusbilletter er forbedret med gjennomgående av den opprinnelige poengprisen. Det er også mulig å filtrere på bonusbilletter.

Bruk EuroBonus-poengene dine til å fly hvor du vil, når du vil. Bare logg inn og velg “Betal med poeng”, så finner du alle turer med SAS for poeng på samme sted.

 

bonusbillett

 

Begreper du bør kjenne ved bestilling av bonusbillett

Vanlig billett

Hvis den valgte flygningen ikke er tilgjengelig som en bonusreise, kan du alltids kjøpe en vanlig billett for poeng, så lenge det finnes ledige seter på flygningen.

  • Du kan enten betale hele billettprisen med poeng eller bruke alternativet poeng + penger hvis du vil betale delvis kontant.
  • Poengprisen varierer avhengig av den tilsvarende billettprisen i kontanter.
  • Du kan kombinere vanlige billetter for poeng med bonusbilletter i samme bestilling, noe som betyr at du kan reise ut med en vanlig billett for poeng og hjem igjen med en bonusbillett.

Bonusbillett

Poengprisen er fast og avhenger av hvor du flyr og hvilken reiseklasse du velger.

  • Det er et begrenset antall seter og ingen garanti for at bonusreiser er tilgjengelige.
  • Du kan kombinere bonusbilletter med vanlige billetter for poeng i samme bestilling, noe som betyr at du kan reise ut med en bonusbillett og hjem igjen med vanlige billetter for poeng.

Dynamisk prising

En form for prissetting som brukes i reiselivsnæringen, er dynamisk prissetting. Da er det ikke en fast pris på produktet – selgeren og kjøperen forhandler og blir enige om prisen. Prisen kan variere fra handel til handel avhengig av hva selger og kjøper blir enige om. For å kunne benytte dynamisk prissetting må bedriften legge til rette for at prisen raskt kan endres. Hoteller, flyselskaper og turoperatører benytter ofte dynamisk prissetting.