Black Friday Flight Deals Flyselskap

Qatar Airways feirer Black Friday

femte daglige flight Qatar Airways feirer Black Friday

Qatar Airways Black Friday Deals tilbyr kjøp av billetter til destinasjoner over hele verden innen onsdag 4. desember 2019. Qatar Airways feirer Black Friday.

Qatar Airways følger de andre flyselskapene med Black Friday Deals på skikkelig vis. Du kan shoppe helt frem til- og med onsdag 4. desember 2019.

Bestill rabatterte Economy og Business Class-billetter til mer enn 50 byer verden rundt i anledning selskapets Black Friday Deals!. I de neste 7 dager, kan du bestill en fantastisk reise til Black Friday-tilbud og dra nytte av et utvalget av Economy and Business Class-tilbud for å oppleve enestående nivåer av komfort, service og gjestfrihet ombord Qatar Airways, Skytrax Årets flyselskap 2019.

Enten du leter etter et langdistanse eventyr, en sjanse til å slappe av i selskap med venner og familie, eller muligheten til å oppdage de nyeste rutene i selskapet rutenettverk, inkludert Mombasa i Kenya, Langkawi i Malaysia og Osaka i Japan, se ikke lenger enn disse tilbudene.

Antall seter er begrenset, så ikke gå glipp av sjansen din!

 

Qatar Airways feirer Black Friday

Qatar Airways feirer Black Friday

Det prisbelønte flyselskapet Qatar Airways flyr med stolthet en av de yngste flåtene i luften, med verdens mest teknologisk avanserte og miljøvennlige fly. For fjerde gang ble Qatar Airways kalt Airline of the Year 2017 av Skytrax og ble tildelt World’s Best Business Class 2018-prisen. Den har 250 moderne fly i et nettverk på mer enn 160 destinasjoner på seks kontinenter. Som en del av sine fortsatte ekspansjonsplaner vil nettverket bli utvidet i 2019/2020. Med spennende nye destinasjoner som Cebu og Davao i Filippinene, Langkawi i Malaysia og Da Nang i Vietnam.

 

Statusnivåer

Burgundy: Nivået alle starter på
Silver: Nivået du oppnår etter å ha samlet 150 Qpoints i løpet av ett år.
Gold: Nivået du oppnår etter å ha samlet 300 Qpoints i løpet av ett år.
Platinum: Toppnivået når du etter å ha samlet 600 Qpoints i løpet av et år.

Qmiles

Qmiles er oppsamling av de Miles / kilometer man fysisk flyr. Disse kan brukes til å betale for bonusreiser. Hvor mange poeng du kan opptjene på de ulike rutene kan du regne deg frem til ved å bruke Qmiles kalkulatoren som du vil finne ved å klikke på denne lenken.

Hvor mange poeng man opptjener avhenger av hvilken klasse man reiser på og hvor mye man har betalt for billetten. For eksempel er distansen fra Oslo til Doha 3081 miles. Det tallet opptjener du også hvis du reiser på de dyreste Economy Class-billettene. Ut fra dette blir poengene man tjener regulert prosentmessig opp og ned i forhold til hvor mye man har betalt for billettene. Uansett hvilken klasse det gjelder. I tabellen under Qpoint finner du en oversikt som viser hvor mye man opptjener i de forskjellige billettklassene.

Høyere status i programmet,  gir høyere opptjening ave Qmiles.

  • Har du Silver status oppnår du 25% ekstra Qmiles.
  • Har du Gold status oppnår du 75% ekstra Qmiles.
  • Har duPlatinum oppnår du hele 100% ekstra Qmiles.

Qpoints er poeng som kun teller til neste medlemsskapsnivå. Disse poengene opptjener du avhengig av sektor du flyr og hva du har betalt for billetten. Dette kan skisseres på samme måte som vi forklarte hvor mange Qmiles du får.

%d bloggere liker dette: