Black Friday Bonus Program SAS EuroBonus

Søk Star Alliance Bonusreiser som en proff

Søk Star Alliance Bonusreiser AwardFares

 

Denne siden kan inneholde lenker til partnere som betaler oss en provisjon dersom du handler fra dem.

Søk Star Alliance bonusreiser som en proff med søkemotoren AwardFares. Frequentflyer.no og AwardFares har 50% rabatt på Black Friday.

Du kan egenhendig bestille Star Alliance bonus reiser online som medlem av SAS EuroBonus. Tidligere var man vært tvunget til å bestille reisen per telefon, dersom man ønsket å benytte SAS EuroBonus poeng på reise med en Star Alliance partner. Løsningen kan være bonusreiser med Star Alliance og Award Fares som søkemotor.

AwardFares

Award Fares

Sliter du med å finne en god anvendelse av dine opptjente / samlede bonuspoeng ? Løsningen kan kanskje være hjemmesiden www.awardfares.com.  Siden tilbyr en avansert  søkemotor for bonusreiser for alle selskapene i Star Alliance.  AwardFares er den enkleste måten å søke på bonusreiser blant flere Frequent Flyer program. De viktigste fordelene med AwardFares er:

  • Enkel oversikt over tilgjengeligheten ved å bruke Award Calendar.
  • Kraftig bonusreise tilgjengelighet-søk i flere lojalitetsprogram.
  • Overvåk bonusreise-tilgjengeligheten ved å bruke Award Alerts.
  • Finn «last minute» muligheter med Award Trips.

søkemotor

Hjemmesiden har også en award-builder, som er knyttet opp mot Google Maps, som ganske elegant lager et komplett oversikts bilde over reiseruten. Regelsettet om inntil 24 timer stop-over fanger den også opp. Når reisen er bestilt, tar man opp telefonen å ringer til Tallinn kontoret.

Star Alliance er den første globale luftfartsalliansen i verdenshistorien. Samarbeidsavtalen trådte i kraft 14. mai 1997. Flyselskapene som er med i Star Alliance er: SAS, Air Canada, Air New Zealand, All Nippon Airways, Austrian Airlines Group (Austrian Airlines, Lauda Air, Tyrolean Airways), British Midland, Lufthansa, Singapore Airlines, Thai Airways International, United Airlines og Air China. Senere har en rekke andre sluttet seg til (se under). Ideen bak samarbeidsavtalen er: «… at man som kunde kan reise enklere og mer fleksibelt, med mer koordinerte avganger, og mindre ventetid.

Søk Star Alliance Bonusreiser vilkår

I år tilbyr vi 50% avslag på det første året eller måneden for alle nivåer under Black Friday! Tilbudet avsluttes 23:59 desember 1. Tilbudet gjelder bare nye kunder som ikke har et nåværende / tidligere betalt abonnement. Oppgrader din gratis konto til vårt gullnivå for tilpassede søk, varsler og mer, eller oppgrader til Diamond for alle gullfunksjoner pluss ubegrensede søk og varsler! For mer informasjon, gå over til prissiden.

Rabatten blir først synlig ved betalling. Lykke til !


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.