Flyselskap Rutenytt SAS EuroBonus

SAS åpner ny rute til Tokyo Haneda

Tokyo Haneda
SAS Airbus A350-XWB dukker opp på ruten København – Tokyo Haneda

 

SAS lanserer en direkte rute fra København til Tokyo Haneda International Airport. Ruten gir reisende bedre tilgang til Tokyo, og med Star Alliance-partner All Nippon Airways (ANA), som også opererer fra flyplassen, gir den tilgang til ytterligere forbindelser til 30 destinasjoner i Japan.

Reisende kan se frem til å reise direkte fra København til Haneda med SAS ‘nye Airbus A350. Markedets mest drivstoffeffektive langdistansefly, som reduserer CO2-utslipp med omtrent 30% sammenlignet med flyene de bytter ut i SAS flåte.

Japan er allerede et populært reisemål, spesielt blant skandinaviske reisende. Og den nye ruten er en gevinst for både forretningsfolk og turister. Vi har en attraktiv plan for Haneda. SAS håper ruten vil bli godt mottatt og verdsatt av våre reisende i hele Skandinavia og Japan.

Rickard Gustafson, CEO hos SAS.

SAS har inngått et unikt, internasjonalt partnerskap med de tre skandinaviske olympiske og paralympiske komiteene og er dermed hovedsponsor for komiteene under OL i Tokyo 2020.

SAS ser frem til å fly direkte til Haneda sommeren 2020. Like før både de olympiske og paralympiske leker. Med dette initiativet ønsker SAS å støtte de danske, norske og svenske deltakerne i kampen om olympiske medaljer.

Den nye ruten gjør at SAS ikke lenger vil fly mellom København og Tokyo Narita lufthavn. Det blir en ny rute mellom Japan og Skandinavia til våren 2020, med Star Alliance-partner All Nippon Airways (ANA) som åpner ny rute fra Stockholm til Tokyo Haneda International.

Til Tokyo Haneda Internasjonale Lufthavn

Tokyo Internasjonale Lufthavn er også kjent som Haneda Lufthavn og er en av to internasjonale flyplasser i den japanske hovedstad. Inntil nylig hovedsakelig innenlands flyturer ble utført fra denne flyplassen, men siden åpningen av en terminal i 2010 antall internasjonale flyreiser har økt drastisk.

Flyplasskoder

IATA flyplasskode: HND
ICAO flyplasskode: RJTT