Flyselskap SAS EuroBonus

Widerøe inngår samarbeidsavtale med Flybussen

Widerøe inngår samarbeidsavtale
Flybussen og Widerøe inngår samarbeidsavtale

Widerøe og Flybussen inngår samarbeidsavtale om profilering og markedsutvikling.

Avtalen er gjeldende fra 1. januar 2020 og har en varighet på tre år.

Avtalen innebærer at Widerøes logo og destinasjoner skal profileres på sidene av alle Flybussens busser. I tillegg skal flyselskapets budskap vises på alle skjermer om bord i alle busser som har dette etablert.

Flybussen er fornøyd med å ha fått på plass en langsiktig avtale med en seriøs aktør som Widerøe. Samarbeidet har som formål å utvikle nye produkter og løsninger som gagner begge selskap og våre reisende.

Sven Kloster Olsen, Styreleder i Flybussen.no DA.

 

Widerøe inngår samarbeidsavtale – bruk Widerøekortet

Gjennom avtalen gis også Widerøe mulighet til å selge billetter til Flybussen gjennom sin nettside.

Flybussen vil gi 10 prosent rabatt på billetter som betales med Widerøekortet, et VISA-kredittkort som utstedes av BRAbank i Bergen i samarbeid med Widerøe.

Widerøe ser frem til å komme i gang med samarbeidet med Flybussen. Først og fremst er vi fornøyd med at vi kan gi våre kunder en ekstra fordel på Flybussen. Så ser vi at dette vil øke synlighet og kjennskap til Widerøe sitt omfattende produkt.

Christian Skaug, kommersiell direktør i Widerøe.

 

Widerøe inngår samarbeidsavtale

Widerøe-kortet

Widerøe-kortet er et kredittkort lansert i samarbeid med BRAbank. Med kortet kan du tjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng for alle dine kjøp, få reiseforsikring, legehjelp og holde oversikt over økonomien med den superenkle appen.

Nyhet! 10% rabatt med Flybussen

Betaler du din billett hos Flybussen med Widerøe-kortet får du 10% rabatt. Rabatten gjelder på alle Flybussens ruter, både når du kjøper billett om bord og på nett. Les mer om Flybussen her

Reiseforsikring

Reise- og avbestillingsforsikring er selvfølgelig inkludert i begge kortene, og dekker ektefelle og barn under 23 år i husstanden. Forsikringen gjelder når minst 50 % av reisen er kjøpt med ditt Widerøe-kortet.

Tryg Legehjelp

I Widerøe-kortet har du tjenesten Tryg Legehjelp inkludert. Snakk med erfarne norske leger og sykepleiere om dine helsespørsmål. Vi hjelper deg både i Norge og i utlandet, 24 timer i døgnet – 365 dager i året.

App med super oversikt

I appen kan du legge tags, notater og kvitteringer for å enkelt finne igjen transaksjoner. Om du skal lage reiseregning eller trenger kvitteringen i forbindelse med en garantisak, kan du enkelt finne den igjen. Vi behandler innholdet slik at du kan søke på teksten i de lagrede kvitteringene dine.

Eurobonus ekstrapoeng for alle kjøp

Widerøe-kortet er ikke bare et fysisk kort, men du får i tillegg et digitalt kredittkort tilpasset netthandel og en app med super brukeroversikt. Du får inntil 45 dagers betalingsutsettelse og de 12 første månedene betaler du ingen årsavgift.

I tillegg tjener du EuroBonus ekstrapoeng på alle kjøp:

  • 10 poeng per 100 kr på alle kjøp i Norge og på nett
  • 15 poeng per 100 kr på alle kjøp i utlandet
  • 20 poeng per 100 kr på flybilletter hos Widerøe

Med Widerøe-kortet kan man opptjene inntil 50 000 EuroBonus Ekstrapoeng per kalenderår.

Årsavgift 299,- belastes ikke før etter 11 måneder
Priseksempel: 15 000,- med 29,81 % eff. rente over 12 mnd. Kostnad: 2 176,-, totalt 17 176,-.