Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

SAS Eurobonus Sølvmedlemmer får jule-fordeler

Eurobonus Silver SAS Eurobonus Sølvmedlemmer

SAS EuroBonus er nøkkelen til en enklere og mer fornøyelig reise – uavhengig av medlemsnivå. Det er mange fordeler du kan nyte fra begynnelsen av. Etter hvert som du opptjener poeng og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre. SAS Eurobonus Sølvmedlemmer, eller Eurobonus Silver får ekstra fordeler i jule-høytiden.

I EuroBonus Sølv flyr du i ren komfort mens du sakte, men sikkert kryper opp mot det neste EuroBonus-nivået – og mot drømmereisen. Husk at medlemsnummeret ditt må registreres på reisen for at du skal kunne bruke fordelene.

SAS fast track

  • Ta raskeste rute gjennom sikkerhetskontrollen. Benyttl SAS Fast Track i løpet av juleferien (23. desember 2019 til 12. januar 2020) når du flyr med SAS.

SAS Eurobonus Sølvmedlemmer i loungen

  • Slapp av, jobb og nyt mat og drikke i SAS-loungene i Norden (unntatt SAS Gull-loungen) i løpet av juleferien (23. desember 2019 til 12. januar 2020) når du har en SAS-flygning.
  • Ta med deg en venn. Eller opptil fire av dine nærmeste familiemedlemmer (ektefelle/partner/foreldre og egne barn) inn i loungen når de også har en SAS-flygning.
  • Merk: EuroBonus-nummeret må registreres på reisen for å få tilgang til SAS Fast Track og loungen i kampanjeperioder.

Du finner en komplett oversikt over dine fordeler som SAS Sølv medlem her.

Ny fordel SAS Eurobonus Sølvmedlemmer Eurobonus Silver

 

Eurobonus Silver

EuroBonus har fire medlemsnivåer: Medlem, Sølv, Gull og Diamant. Du starter alltid som medlem, og jo mer du flyr i løpet av din personlige 12-måneders kvalifiseringsperiode, jo raskere når du det neste nivået som gir flere fordeler. Du vil automatisk gå opp ett nivå i løpet av din personlige 12-måneders kvalifiseringsperiode, som starter samme måned som du blir medlem av EuroBonus.

Du kan bli tildelt et Gull på livstid-medlemskap hvis du kvalifiserer deg for EuroBonus Gull i ti år på rad ved hjelp av enten oppsamling av grunnpoeng eller antall kvalifiserende flystrekninger med SAS eller Widerøe.