Flyselskap Rutenytt

Finnair åpner ny rute fra Bodø

Nordens beste flyselskap tre nye ruter punta cana Finnair åpner ny rute fra Bodø
Foto: Finnair

I dag annonserer Finnair at de åpner en helt ny sommerrute fra Bodø til Helsinki. Ruten åpner i slutten av mai, og vil være i drift frem til midten av september. Finnair åpner ny rute fra Bodø.

Etter fjorårets vellykkede åpninger av nye ruter fra Bergen, Trondheim og Tromsø, utvider Finnair nå tilbudet med enda en norsk rute. Ruten vil gå mellom Bodø og Helsinki, og skal ha én ukentlig avgang på søndager. I tillegg til en ekstra avgang på onsdager gjennom høysesongen (17. juni – 20. august). Ruten flys i samarbeid med flyselskapet Norra, og vil være operativ frem til 13. september.

Et attraktivt reisemål

Finnairs sjef i Skandinavia, Robert Lönnblad, er stolt over å gjøre Nord-Norge enda mer tilgjengelig for de utenlandske turistene.

Vi er svært glade for å kunne innlemme Bodø i vårt nettverk. Norden er særlig attraktivt for våre Asiatiske kunder, spesielt Nord-Norge med sin midnattssol og majestetiske natur. Regionen er også interessant for finnene, og nå får de en flott mulighet til å velge å legge ferien dit.

Ønskes velkommen av lufthavnsjefen
Lufthavnsjef ved Bodø Lufthavn, Troels Sandreid, synes det er gledelig at Finnair nå skal fly fra Bodø.

– Finnair er hjertelig velkommen til oss og det er meget gledelig med ny direkterute mellom Bodø og Helsinki til sommer. Helsinki er en spennende nordisk hovedstad med mye å tilby, og ikke minst blir denne ruten en korridor for videre forbindelser til spennende destinasjoner i Asia og til innkommende besøkende til vår vakre region, sier han.

Finnair åpner ny rute fra Bodø

Finnair flyr mellom Asia, Europa og Nord-Amerika med vekt på hurtige mellomlandinger via Helsinki. Finnair frakter mer enn ti millioner passasjerer i året, og knytter 19 byer i Asia til mer enn 60 destinasjoner i Europa. Flyselskapet er en pionér innen bærekraftig flygning, og var først ute i Europa med å lansere det øko-smarte, neste-generasjons-flyet Airbus A350 XWB. Finnair er også det første europeiske flyselskapet som er listet i Leadership Index of the worldwide Carbon Disclosure Project. Finnair er medlem av oneworld, som er en allianse mellom verdens ledende flyselskaper dedikert til å tilby det høyeste servicenivået til regelmessig, internasjonalt reisende. Som det eneste Nordiske flyselskapet med en 4-stjernes Skytrax-rangering, har Finnair vunnet World Airline Award for beste flyselskap i Nord-Europa alle de syv siste årene.