Flyselskap

SAS og Apollo fornyer samarbeidsavtalen

Sas og apollo
SAS forlenger avtale med Apollo til en verdi av 1,4 milliarder kroner. Pressefoto: SAS

SAS og Apollo fornyer samarbeidet for sommer- og vintersesongen 2020. Avtalen er verdt cirka 1,4 milliarder svenske kroner og gjelder for charterfly innen Europa. SAS vil fly Apollos kunder til og fra 23 steder i Norge, Sverige og Danmark til 26 reisemål i Europa.

Apollo velger igjen å forlenge det mangeårige samarbeidet, noe som innebærer at SAS blir hovedpartner for de fleste charterflyvningene fra Skandinavia sommeren og vinteren 2020.

Vi er svært glade for avtalen og det langvarige samarbeidet med Apollo. Chartersamarbeidet er en viktig del av vår strategi for å tilpasse kapasiteten til sesongen. SAS fortsetter å fase inn nye, miljøeffektive fly i flåten med nytt SAS-design og oppgraderte kabiner. Det er fint å kunne fortsette med å ønske Apollos kunder velkommen om bord.

Markus Ek, global salgssjef i SAS.

 

SAS’ fly er godt egnet til å operere fra flyplasser fra så vel regionale som større byer i Skandinavia.

– For Apollo er det naturlig å forlenge samarbeidet med SAS, et skandinavisk selskap som er en trygg og god partner for Apollo og som legger stor vekt på flyreiser med stadig lavere utslipp. SAS tilbyr direktefly til våre  reisemål med en service og pålitelighet som våre kunder setter pris på, sier Leif Vase Larsen, administrerende direktør for DER Touristik Nordic AB.

Om SAS og Apollo

Apollos reise startet i Sverige i 1986 og selskapet har alltid gjort sitt beste for å skape fantastiske ferieopplevelser sine våre kunder. I 1998 kom turen til Norge og den første flyvningen gikk fra Oslo til Athen påsken 1999. I dag er Apollo en av Nordens ledende reisearrangører og sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel, samt sportsresortet Playitas utgjør vi DER Touristik Nordic AB. I 2015 ble selskapet en del av det privateide tyske konsernet REWE med over 300 000 medarbeidere.

SAS, Skandinavias ledende flyselskap, flyr hvert å over 30 millioner reisende til, fra og mellom Skandinavia. Vi kobler våre tre knutepunkter – København, Oslo og Stockholm – med 125 destinasjoner i Europa, USA og Asia. Inspirert av vår skandinaviske arv og bærekraftige verdier skal SAS innen 2030 redusere det totale CO2 utslippet med 25 prosent. Fly med biodrivstoff tilsvarende det samlede forbruket av SAS´ skandinaviske innenrikstrafikk. I tillegg til flyvirksomheten tilbyr SAS ground handling, teknisk vedlikehold og frakttjenester. SAS er en av grunnleggerne av Star Alliance™ og sammen med partnerselskaper tilbys nesten 19 000 daglige avganger til mer enn 1 300 destinasjoner over hele verden.