Flight Deals Flyplass Flyselskap

Kjøp SAS lounge adgang til rabattert pris

Kjøp SAS lounge adgang
SAS lounge I København Kastrup. Foto: SAS.

Start reisen i en av SAS flyplasslounger. Det er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, sjekke e-posten, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på flygningen din. Kjøp SAS lounge adgang til rabattert pris.

Akkurat nå kan du kjøpe adgang til SAS loungene i  SAS nettverket når du reiser i SAS Go til en rabattert pris. Frem til 15. februar kan du kjøpe Lounge-tilgang på nett for bare 189 NOK, ordinær pris 249 NOK. Kampanjen gjelder for avreiser i perioden 15. januar til 29. februar 2020.

Når du reiser på SAS-drevne flygninger i SAS Go, har du muligheten til å kjøpe tilgang til lounge for SAS Lounges (unntatt SAS Gold-lounger).

Kjøp SAS lounge adgang

Tidspunkt og plattform Pris
Gebyrer for adgang til SAS lounge -ordinære priser
På nettet / SAS Self Service DKK 199
NOK 249
SEK 269
EUR 27USD 32
I loungeresepsjonen DKK 249
NOK 329
SEK 339
EUR 39
USD 46
eller 3000 EuroBonus-poeng*

Som medlem av SAS EuroBonus har du også muligheten til å betale med poeng ved loungeinngangen på flyplasser i København, Oslo lufthavn og Stockholm-Arlanda.

SAS lounge gjennom historien

Opp gjennom årene har selskapet tilpasset og modernisert SAS-loungene. Det gjør at loungen, gjør turen til en bedre opplevelse for de reisende. I dag har SAS 18 lounger på 12 flyplasser rundt om i verden, fordelt på fire servicenivåer og basert på selvbetjeningsløsninger og ønsket om en uproblematisk reiseopplevelse.

SAS vil at de som besøker selskapets lounger verden over, skal kunne slappe av, arbeide og spise i et inspirerende og trivelig miljø. Hovedfokuset hos SAS’ loungeteam har alltid vært å skape en innbydende lounge i skandinavisk design hvor de reisende føler seg hjemme.

SK-loungeCPH1964 Kjøp SAS lounge adgang
Foto-montasje: SAS

Kastrup 1964

Den første SAS-loungen ble innviet på København flyplass i 1964. SAS’ lounge-konsept har alltid vært basert på et moderne skandinavisk uttrykk. Dette er ikke en design-blogg, og jeg avstår derfor å kommentere bildene fra 1964.

SAS-loungenes designuttrykk har alltid fulgt SAS’ visuelle identitet og merkevarearv, sier Cilla Nordenberg ved Concept Development & Service Design i SAS. – I årenes løp er formgivingen blitt modernisert og oppdatert på en smakfull måte for at den skal føles moderne. Fremfor alt ønsker vi å formidle stemningen i den skandinaviske arven.

Loungenes fire servicenivåer er SAS Gold Lounge, SAS (International) Lounge, SAS Domestic Lounge og SAS Café Lounge.

Gold Lounge har en avslappet, eksklusiv atmosfære, ideell til både arbeid og avslapning. I Norge finnes dette kun ved Oslo lufthavn Gardermoen. Siste tilskudd i «lounge» verden, er Café Lounge, som er dukket opp på flere norske flyplasser.

SK-Cafe lounge