Flyplass Flyselskap Rutenytt

Widerøe endrer lufthavn i London

Pressefoto: Widerøe.

Fra sommerprogrammet 2020 endrer Widerøe’s Flyveselskap lufthavn i London. Southend Airport tilbyr reisende til og fra Kristiansand en raskere og smidigere reiseopplevelse. Rutetidene forblir uendret og reisetiden blir den samme som i dag.

29. mars endrer Widerøe lufthavn i London. Fra Kjevik lufthavn vil våre passasjerer da lande på London Southend Airport(SEN). Flyplassen er kåret til Londons beste av Witch? seks år på rad og beste flyplass i Storbritannia fire år under Airport Operators Association (AOA) Annual Awards.

Med sommerprogrammet markerer vi flyttet fra Stansted til Southend, begge i London. En ny lufthavn for mange, men vi tror at våre kunder som er vant til mindre, praktiske og effektive flyplasser vil sette pris på en mer effektiv lufthavn. Bedre reiseopplevelse, med færre køer og kortere avstander.

Christian Skaug, kommersiell direktør i Widerøe.

Rutetidene forblir uendret

Bytter flyplass. Illustrasjon: gcmap.com

Kristiansand – London
Ukedager 10:50 – 11:50
Lørdager 7:00 – 8:00
Søndager 15:45 – 16:45

London – Kristiansand
Ukedager 12:20 – 15:20
Lørdager 8:30 – 11:30
Søndager 17:15 – 20:15

Kunder som har bestilt flyreise til etter 29. mars vil bli kontaktet av sitt salgssted med endringen. Skulle Southend lufthavn ikke være forenelig med kundens ønske vil en kunne refundere reisen.

Widerøe endrer lufthavn i London
Fra sommeren 2020 er Widerøe på plass i London Southend. Pressefoto: Widerøe.

 

Widerøe endrer lufthavn i London – Southend Airport

London Southend Airport ligger kun en kort togtur unna London sentrum – Stratford 44 minutter og London Liverpool Street 51 minutters. Det går opptil seks tog i timen mellom flyplassen og sentrum av London. Ved ankomst Southend er togstasjonen kun 100 skritt unna terminalen.

I tillegg til Widerøe flyr easyJet, Wizz Air, Air Malta, Ryanair og Flybe til og fra Southend. Mer enn 40 innland- og utenlandsdestinasjoner tilbys.  London Southend Airport – Ligger i Essex ca. 60 km øst for London. Hit flyr noen charterfly, men flyplassen brukes mest til varetransport og småfly.

London Southend Airport er en av Storbritannias raskest voksende regionale flyplasser, med en rik historie – og en spennende fremtid. I dag betjener vi nesten en million forretnings- og fritidspassasjerer hvert år, og når destinasjoner over hele Storbritannia og Europa. Bygget på Essex-kysten, er vi i nærheten av fastlands-Europa, men utenfor det stadig mer overbelastede luftrommet over London. Fri fra overbefolkning på bakken og i luften, er vi bare et kort hopp til hjertet av kontinentet … og hjertet av hovedstaden. Alt dette gjør det enkelt å fly til eller fra Southend.

London Southend Airport har en fascinerende og variert historie. Fra militærflyplass til blomstrende etterkrigstidsterminal har Southend også møtt trusler om nedleggelse. I dag er fremtiden trygg under nytt eierskap, med investerings-, ombyggings- og vekstplaner på plass, og hjelper til med å tjene et fornyet Southend og utvide London Gateway.