Flyselskap

Emirates kåret til verdens beste flyselskap

 verdens beste flyselskap
Foto: Emirates. Bilde er tatt under 5 års jubileet i september 2019.

Torsdag kveld vant Emirates prisen for «Verdens beste flyselskap» under den norske bransjeprisutdelingen Grand Travel Awards for andre år på rad.

Torsdag 23. januar gikk bransjeprisutdelingen Grand Travel Awards av stabelen. Den årlige prisutdelingen anerkjenner blant annet hotellkjeder, reisearrangører og flyselskaper. Vinnerne stemmes frem av norske ansatte i reiselivsbransjen. En av de gjeveste prisene er «Verdens beste flyselskap» og for andre året på rad var det Emirates som stakk av med seieren. Det er fjerde år på rad at Emirates ble belønnet med en pris under den prestisjetunge bransjeprisutdelingen Grand Travel Awards.

Vi i det norske Emirates-teamet er utrolig stolte over å bli anerkjent som ledende aktør i bransjen. For oss er det en betryggelse på at bransjen er trygg på produktet vårt, både på bakken og i luften. At Emirates blir kåret til verdens beste flyselskap for andre år på rad viser også at nordmenn søker verdi for pengene. Et godt produkt og solide tilbakemeldinger fra reisende gjør det mulig å tilby en mer eksklusiv tjenest.

Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

 

Fjerde år som prisvinner

Prisutdelingen fant sted på Wallmans i Oslo og arrangeres av fagbladet Travel News. Også i fjor vant Emirates prisen for «Verdens beste flyselskap», og i 2018 vant de «Årets flyselskap interkontinentalt». I 2017 delte Emirates førsteplassen i samme kategori med Thai Airways.

Denne prisen er en stor anerkjennelse for det norske Emirates-teamet. De legger ned en enorminnsats hver eneste dag. Med positivitet og et ønske om å levere salgs- og servicetjenester i verdensklasse, så greier vi også å engasjere bransjen på en måte som skaper dialog og tillit, fortsetter Grue.

 

Fem år med vekst i Norge

I fjor høst kunne Emirates feire fem suksessfulle år i Norge, med daglige avganger til Dubai siden 2. september 2014. Feiringen ble markert med et 5-årsjubileum på Gardemoen. Da meldte Emirates at over 840 000 nordmenn har fløyet med Emirates fra Oslo Lufthavn.

– Forretningsreisende og ferierende som ønsker komfort virker svært fornøyde med produktet, det er god vekst i både Business og First Class og dette befester vår rolle som en relevant aktør i alle segmenter, avslutter Grue.


Champions League hos Emirates verdens beste flyselskap

Om Emirates – verdens beste flyselskap

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 158 destinasjoner i 84 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 259 passasjerfly (og 12 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 19. januar  2020 har Emirates 115 A380 (inkl. ni to-klasses) og 155 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.