Flyselskap Rutenytt

Daglige avganger til Penang i Malaysia med Emirates

daglige avganger til Penang
Foto: Emirates.

Fra 9. april i år kan norske reisende fly til Penang via Dubai og Singapore. Byen blir Emirates’ andre destinasjon i Malaysia. Daglige avganger til Penang.

Penang ligger på den nord-vestlige kysten av Malaysia og er landets nest mest befolkede by, og er blant annet verdenskjent for sin rike kulturarv og flotte arkitektur. Fra 9. april kan Emirates’ kunder fly til byen daglig.

 

Penang på UNESCOs verdensarvliste

Idylliske Penang består av både fastland og en øy som er forbundet med de to lengste broene i Malaysia. Penang er kjent for et pulserende flerkulturelt samfunn, moderne shopping og endeløse underholdningsalternativer, eksotisk mat og vakkert landskap. I Penang finner man en rekke turistattraksjoner i tillegg til vandregatene i gamlebyen Georgetown, som er på UNESCOs verdensarvliste. Penang er også et økonomisk kraftverk i Malaysia, og er en viktig handels- og industriby som forretningsreisende fra hele verden.

daglige avganger til Penang
Foto: Emirates.

Via Dubai og Singapore

Ruten fra Oslo til Penang går via Dubai og Singapore, som gir norske reisende en gyllen mulighet til å utforske flere spennende destinasjoner i tillegg til Penang. Hva med å bruke et par dager i pulserende Singapore på veien?

 

Daglige avganger til Penang. Reiseruten Oslo – Penang, tur/retur i lokal tid fra 9. april

Flynummer Fra/til Avgang Ankomst
EK160 Oslo/Dubai 14:30 23:20
EK348 Dubai/Singapore 02:30 14:05
  Singapore/Penang 15:35 17:15
EK349 Penang/Singapore 22:20 23:50
  Singapore/Dubai 01:40 04:55
EK159 Dubai/Oslo 07:25 12:30

 

Øker malaysisk eksport

Med den nye ruten kan Emirates SkyCargo tilby opptil 15 tonn lastekapasitet på flyreisen. Dette gir malaysiske bedrifter muligheten til å øke eksporten av varer som elektroniske produkter andre forbrukervarer og reservedeler til andre næringer som luftfart, olje og gass samt fornybar energi. Malaysia importerer ofte varer som legemidler, klær, matvarer og friske blomster. Ruten til Penang vil også bidra med import- og eksportmuligheter for Singapore, og forbinder verden gjennom Dubai og mellom Singapore og Penang.

Emirates SkyCargo har lettet handelen mellom Malaysia og resten av verden siden 1996. I løpet av det siste regnskapsåret fraktet transportøren nær 23 000 tonn last på ruten til og fra Kuala Lumpur, 17 prosent opp fra året før.

daglige avganger til Penang
Emirates Boeing 777-300ER. Foto: Emirates.

Daglige avganger til Penang – Fly bedre med Emirates

Fly bedre med Emirates ved å glede deg over en prisbelønnet og komfortabel reiseopplevelse på alle klasser. Alle reisende på tvers av klasser har tilgang til over 4500 kanaler på Emirates’ underholdningssystem, ice. Fra de nyeste filmene til TV-serier, musikk og spill. Som en del av Emirates-opplevelsen kan kundene også glede seg over gratis drikkevarer og regionalt inspirerte måltider, så vel som den berømte gjestfriheten til flyselskapets flerkulturelle kabinbesetning, inkludert mannskap fra Norge. Emirates tilbyr også en sjenerøs bagasjegodtgjørelse på opptil 35 kg i Economy Class, 40 kg i Business Class og 50 kg i First Class.