Flight Deals Flyselskap

Etihad Business – Bangkok, Phuket og Jakarta fra NOK 13 000

Boeing 787 Dreamliner fra Etihad. Foto: Etihad.

Nå kan du reise med Etihad Business Class til Bangkok og Phuket i Thailand, samt Jakarta, Indonesia fra NOK 13 000.

Vi har brukt Google Flights for å finne de beste prisene til Bangkok, Phuket og Jakarta. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. frequentlfyer anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

I eksempelet over har vi funnet en rute via Brussel. Prisen skal også være gyldig via London Heathrow, Manchester og andre flyplasser. Reisen videre fra Brussel via Abu Dhabi til Bangkok foregår med Etihads moderne Boeing 787 Dreamliner. Etihad Business class har høstet mange utmerkelser for sin gode service og a lá carte bespisning.

Etihad Business
Etihad Business Studio. Foto: Etihad Airways.

flight deals Now or never torsdag 26 september 2019

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg på vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Bonuspoeng – Etihad Business Class til Bangkok, Phuket eller Jakarta

De billigste billettene bookes i bestillingsklasse W. Er du medlem av Etihads lojalitetsprogram Etihad Guest Club vil en tur fra Oslo til Bangkok gi deg ca. 16 800 poeng tur/retur. Du kan også kredittere reisen til SAS EuroBonus å bygge rundt 8 700 grunnpoeng på denne reisen tur/retur.

Etihad Business

Om Etihad Airways

Etihad Airways, grunnlagt i 2003 er det nasjonale flyselskap i Abu Dhabi i De forente arabiske emirater. Det har base i hovedstaden Abu Dhabi.

Etihad er den arabiske forkortelse av De forente arabiske emirater. Selskapet opererer med flyvninger til Midtøsten, Europa, Det indiske subkontinent, Nord-Amerika, Det fjerne østen, Afrika, Sentral Asia, og Oseania. Hovedbasen er på Abu Dhabi International Airport. Selskapet er et av de raskest voksende flyselskaper i verden.

Etihad Airways ble grunnlagt som De forente arabiske emiraters nasjonale flyselskap i 2003. Flyvningene startet med en sermoniell flyvning til Al Ain den 5. november 2003 og første kommersielle flyvning startet 12. november 2003 med flyvning til Beirut. I de påfølgende måneder ble det opprettet en ny rute nesten hver måned.

I juni 2004 fløy selskapet sin første flyvning fra UAE til Genève etterfulgt av Brussel og Toronto i oktober 2005. Etihad anses for å være ett av de beste i bransjen, og selskapet topper listene over verdens mest luksuriøse flyselskaper.

Etihad Airways har mottatt over 30 utmerkelser siden det ble opprettet i 2003. Det har en fire-stjerners status hos Skytrax.