Flyselskap

Valentine med kjærlighetsmeny hos Emirates…

Valentine med kjærlighetstmeny

 

Det blir romantikk høyt i luften og på tallerkenen når verdens største flyselskap feirer valentinsdagen med 40 unike desserter og godbiter i sine lounger og fly. Valentine med kjærlighetstmeny finner du først hos Emirates.

Fra 13. til 15. februar kan Emirates’ kunder nyte valentinsdagen med minneverdig mat og drikke. Emirates’ kokker har latt seg inspirere av kjærligheten.

Maten om bord Emirates’ flyvninger vil bli krydret med et snev av romantikk for å supplere det regionalt inspirerte kjøkkenet. På selve valentinsdagen 14. februar serverer Emirates et spesielt utvalg av desserter på lengre flyvninger. I First og Business Class kan kunder nyte en hjerteformet pasjonsfruktkake. I loungen ombord Emirates A380 kan kundene nyte drinker og bakverk, så vel som jordbær dyppet i mørk eller hvit sjokolade. Godtekurvene i First Class vil inneholde en limited edition-lakris fra Lakrids med smakene jordbær- og krem. I Economy Class vil kundene få servert en ostekake med hvit sjokolade og pasjonsfrukt.

Også i de syv loungene i Dubai vil det være romantikk på tallerkenen. Medlemmer av Emirates’ lojalitetsprogram, Skywards, kan nyte bobler i form av Moet & Chandon Rosé Impérial sammen med pasjonsfruktkake med bringebær og red velvet-kake og iskrem. Kaffeelskere har mulighet til å prøve ut tre nye kaffetyper fra Coffee Planet – rose kissed mocha, orange crush latte og white latte mocha.

Valentine med kjærlighetstmeny
Valentine med kjærlighetstmeny. Pressefoto: Emirates.

Frieri om bord – Valentine med kjærlighestmeny


Norgessjef Terje Grue påpeker at mange kjærestepar ønsker å gjøre flyreisen så romantisk som mulig.

Å fly Business eller First Class, drikke bobler og nyte god mat er for mange den perfekte starten på en romantisk parferie. For anledningen slår Emirates på stortromma for å gi kundene en fantastisk opplevelse. Det hender vi har frierier om bord, og jeg håper enda flere lar seg omfavne av kjærligheten i luften på våre flyvninger.

Valentine med kjærlighetstmeny
Valentine med kjærlighetstmeny. Pressefoto: Emirates.

Valentine med kjærlighetstmeny på seks kontinenter

De kulinariske kreasjonene som blir servert varierer på tvers av alle Emirates’ destinasjoner. Det inkluderer blant annet appelsin og ingefær-panna cotta som serveres med bær og pistasjnøtter i Emirates’ lounge i Hamburg; hjerteformet shortcake med ferske jordbær og pisket krem i Cape Town; Petit four av sjokolade og bringebær i Auckland; en sjokoladekake i Narita; og jordbær dyppet i sjokolade og kokosnøtt i loungene i USA.

Reisende kan nyte de romantiske dessertene mens de ser på over 4 500 underholdningskanaler i alle kabiner, inkludert romantiske komedier og klassikere på Emirates’ underholdningssystem ice.


Fly bedre med Emirates

Fly bedre med Emirates ved å glede deg over en prisbelønnet og komfortabel reiseopplevelse på alle klasser. Alle reisende på tvers av klasser har tilgang til over 4500 kanaler på Emirates’ underholdningssystem, ice. Fra de nyeste filmene til TV-serier, musikk og spill. Som en del av Emirates-opplevelsen kan kundene også glede seg over gratis drikkevarer og regionalt inspirerte måltider, så vel som den berømte gjestfriheten til flyselskapets flerkulturelle kabinbesetning, inkludert mannskap fra Norge. Emirates tilbyr også en sjenerøs bagasjegodtgjørelse på opptil 35 kg i Economy Class, 40 kg i Business Class og 50 kg i First Class.