Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

SAS EuroBonus analyse og prognose

SAS EuroBonus analyse

Frequentflyer.no samarbeider med søkemotor-tjenesten awardfares.com. Tech-bedriften utvikler spesielle verktøy for oss som reiser mer enn gjennomsnittet mye med fly, eller har veldig høyt Eurobonus-jeger DNA.

Nå har nettstedet utviklet et SAS EuroBonus analyse og prognose verktøy. Tjenesten er helt gratis, og gir brukbare prognoser på hvordan rikets tilstand er inntil 12 måneder frem i tid. Jeg har delt mine personlige resultater under. Basert på verktøyet kan du få følgende analyser og prognoser for din EuroBonus konto;

Opptjenings historikk
  • Poengopptjeningen din, og forbruks historikken din de siste 12 månedene.
Poeng aktivitet
  • Poengaktiviteten din etter kategori de siste 12 månedene.
FlyPremium-varsel
  • FlyPremium-statusprognosen for de neste 12 månedene.

SAS EuroBonus analyse og prognose

Bare importer poeng-aktivitetene din fra EuroBonus-profilen din. Alle beregninger utføres direkte i nettleseren. Dataene dine holdes private og blir ikke lastet opp / behandlet av noen servere. Du er derfor garantert 100% anonymitet, for alle parter.

  • Logg inn på SAS EuroBonus.
  • Bla ned til “Aktivitet”Awardfares
  • Klikk på “Eksporter til Excel”
  • Dra den nedlastede Excel-filen til boksen nedenfor
  • Legg inn din nåværende EuroBonus – poengsaldo.

 

Min “tilstand” ?

Awardfares
Svar på egen “diagnose”. Jeg spiser sjeldent på Egon, og derfor ingen poeng på shopping. Trumf og ViaTrumf vises på “Other”, da dette ikke finnes i Sverige. Kanskje gi litt gass på inntjening helger med “doble” poeng.

 

SAS EuroBonus analyse og prognose-verktøy

 

 


Eksklusivt tilbud på Awardfares.com

 

Jeg har tidligere publisert postene om hvordan søke etter Star Alliance reiser.  Når man skriver en slik re-post av gamle artikler blir det nødvendigvis noe repetisjon. First Class må fortsatt bestilles på telefon. Man kan reise First Class med Lufthansa, Air China og United. Benytt tilbudet her for 20% rabatt for nye medlemmer av Awardfares.com

 


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.