Bonus Program Flyselskap

Emirates spratt champagnekorken under Cellars in the Sky 2019

Emirates spratt korken

Business Travellers’ årlige kåring, Cellars in the Sky, hedrer de beste vinene som serveres på Business og First Class. Emirates spratt champagnekorken, utmerket seg og vant flere priser under den prestisjetunge kåringen.

 Emirates’ unike vinkart ble anerkjent under prisutdelingen Business Travellers’ Cellars in the Sky 2019, som ble avholdt i London denne uken. Verdens største flyselskap ble tildelt to gullpriser, to sølvpriser og en bronsepris for sine nøye utvalgte viner.

Emirates vant følgende priser for sine eksklusive drikkevarer:

Gull: Sølv: Bronse:

 

Business Class Fortified – Dow’s Colheita Port, 1992, Douro Valley, Portugal

 

Business Class Rosé – Whispering Angel 2018, Côtes de Provence, Frankrike

 

First Class Fizz – Dom Pérignon Vintage 2002 – Plénitude 2, Champagne, Frankrike

 

First Class Fortified – Vin de Constance Klein Constantia 2013, Constantia, Cape Town, Sør-Afrika

 

First Class Red – Les Forts de Latour, 2005, Pauillac, Bordeaux, Frankrike

 

 

Emirates ble tildelt bronse i kategorien First Class Fizz for Dom Pérignon Plénitude 2, 2002. Dom Pérignon har vært en bærebjelke i vinlistene på Emirates’ First Class i over 28 år. I løpet av årene har Emirates servert flere Dom Pérignon-årganger. Noen av de har vært forbeholdt Emirates.

De prisvinnende vinene representerer Emirates’varierte og unike utvalg som kommer fra 12 av de viktigste vinproduserende landene, inkludert Frankrike, Australia, Sør-Afrika og Portugal. Emirates kjøper eksepsjonelle viner så tidlig som mulig, og lar dem modnes lenge før de serveres om bord på flyvninger.

Bransjens største vinkjeller

I Emirates prioriterer vi de beste og mest eksklusive vinopplevelsene for våre reisende. Vinkjelleren vår i Bourgogne i Frankrike er den største i flybransjen, med over 7,4 millioner flasker vin som velges av Emirates’ egne sommelierer fra noen av verdens beste vingårder. Noen viner vil ikke være klare til servering før i 2037. At Emirates blir anerkjent for sitt unike og grandiose vinutvalg er en gledelig nyhet.

Terje Grue Norgessjef i Emirates.

Emirates spratt korken – lagres i 15 år

Emirates lanserte nylig flere viner i det innovative konseptet The Emirates Vintage Collection, et utvalg av de mest eksepsjonelle og sjeldne vinene fra vinkjelleren i Frankrike. Disse eksklusive vinene serveres utelukkende på First Class, kun på utvalgte flyreiser og i en begrenset periode. The Emirates Vintage Collection består eksklusivt av håndplukkede viner som er lagret i opptil 15 år i Emirates’ franske vinkjeller.

Historien om Emirates’ unike innkjøpsstrategi og eksklusive utvalg vises på The Wine Channel på flyselskapets prisbelønte underholdningssystem ice.