SAS EuroBonus World Mastercard kan brukes overalt uansett om du handler hjemme i matbutikken, på nettet eller på reise. Du får poeng både når du kjøper flyreiser, hotellnetter og leier bil, og på dine daglige innkjøp.
Kortet har en rå-app, som automatisk gir deg saldo for de siste 12 månedene ! – Jeg ble skikkelig imponert ! Hjemmesidene til SEB er 100% oppdatert med din EB-konto.
SAS World Mastercard som er utstedt av banken og kortselskapet SEB, har fått en skikkelig face lift. Vi har tidligere publisert artikkelen om samarbeidet mellom Loyal Solutions og SAS EuroBonus, som har vært publisert i henholdsvis Danmark og Sverige. Vi fikk også tidligere bekreftet at selskapet Norrein som driver Egon inngår i dette samarbeidet. Siste landet på denne listen er nå Færøyene hvor SAS virkelig ved å sette sitt fot-print.
SAS EuroBonus World Mastercard, kommer i tre-nivåer.
- SAS EuroBonus World Mastercard
- SAS EuroBonus World Mastercard Premium
- SAS EuroBonus World Mastercard PointEarner
SAS EuroBonus World Mastercard
Basiskortet heter SAS EuroBonus World Mastercard , og gir deg opp til 20 Ekstrapoeng for hver 100 kr du handler for. Kortet fungerer over hele verden.
- 10 til 20 Ekstrapoeng per 100 kr du betaler med kortet
- Reiseforsikring som inkluderer avbestillingsforsikring
- SAS EuroBonus World Mastercard kan brukes overalt uansett om du handler hjemme i matbutikken, på nettet eller på reise. Du får poeng både når du kjøper flyreiser, hotellnetter og leier bil, og på dine daglige innkjøp.
- SAS EuroBonus-poengene kan du senere bruke til å bestille bonusreiser hos SAS, eller kjøpe varer og opplevelser i SAS EuroBonus-programmet.
SAS EuroBonus World Mastercard Premium
Premium utgaven av kortet gir deg opptil 50% flere poeng på alle dine kjøp sammenlignet med Mastercard.
- Opptil 12 000 årlige poeng som kan øke ditt EuroBonus-nivå
- Fly Premium – bestill bonusreiser i SAS Plus eller SAS Business, men betal kun for SAS Go
- Ubegrenset poengopptjening
- Med SAS EuroBonus Mastercard Premium åpnes en helt ny verden av fordeler for deg som allerede opptjener mange SAS EuroBonus-poeng.
- Hver måned du bruker kortet får du 1 000 poeng som kan øke ditt EuroBonus-nivå hos SAS.
- Med Fly Premium reiser du i SAS Plus eller SAS Business og har tilgang til Fast Track, SAS lounger og mye mer – men betaler kun for SAS Go.
- På kortet ditt kan du tjene så mange poeng du vil.
SAS EuroBonus World Mastercard PointEarner
Kom nærmere drømmereisen! Opptjen flere SAS Eurobonus-poeng med PointEarner – et ekstrakort for din partner eller andre familiemedlemmer. Gjør et kjøp med PointEarner innen 30 dager og du får Ekstrapoeng i velkomstpremie (1 000 poeng for Mastercard og 2 000 poeng for Mastercard Premium).
Sammenligning av kortene – face lift ?
Hva skal man si ? Litt skuffende at EBD ikke får toppmodellen gratis som introduksjon. Fly Premium funksjonen gleder jeg meg til å teste.
NB ! – Jeg mottar ingen kommisjon eller godtgjørelse for å skrive om dette kortet – All informasjon er gitt på et nøytralt grunnlag.
Nå kan alle forbrukere helt gratis søke på seg selv på norskgjeld.no, og finne ut hvor mye de har usikret forbrukslån og i hvilke banker. På den måten kan de få oversikt og ta kontroll over egen økonomi.
Unngår gjeldsfelle
Myndighetene har vært bekymret over den kraftige veksten i usikret forbrukslån og har etterspurt et gjeldsregister. Norskgjeld.no er et slikt register, mer presist en gjeldsportal, der både forbrukere og banker får gjeldsdata direkte fra finansforetakene.-Når bankene nå kan skaffe seg oversikt over lånesøkeres forbrukslån, blir det lettere for bankene å si nei til kunder som ønsker å ta opp mer lån enn de klarer å betjene. Dermed unngår vi at folk havner i gjeldsfella, sier Karstensen.Det er kun usikret forbruksgjeld som rapporteres inn i gjeldsportalen. Karstensen håper at også boliglån, billån, studielån og skattegjeld på sikt vil bli rapportert inn i gjeldsportalen.
Nå åpner gjeldsportalen – samarbeid med 200 banker
De siste dagene før åpning har flere titalls banker klargjort gjeldsdata for levering til norskgjeld.no. Svein Ove Karstensen sier at forbrukerne i starten kan oppleve å få en begrenset oversikt på hvor mye de har i forbrukslån og til hvilke banker.
– Dette er et kjempestort it-prosjekt, der rundt 200 finansforetak skal levere sanntidsdata samtidig. Det kan ta litt tid før alle dataene er inne og søkbare i gjeldsportalen. Det som er viktig for oss, er at norskgjeld.no blir en sikker og god gjeldsportal for norske forbrukere og norske banker.
Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.