Credit cards Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

TAP Air Portugal OSL – New York i Business Class

New York i Business Class
TAP Business Class ombord på A330-900neo. Foto: TAP.

Reis med TAP Air Portugal til New York midt i mai. Vi har funnet priser fra NOK 11  729 til New York i Business Class. TAP er medlem av Star Alliance og du opptjener 200% bonus-poeng i Business Class.

Møt sommeren i flotte New York. Bli med på den reisen til «The Big Apple». New York er fascinerende både for deg som har vært der før og for deg som aldri har vært i storbyen. Nå kan du fly til New York i kombinasjonen SAS og TAP Air Portugal i Business Class. Vi har funnet gode priser til deg.

Vi har benyttet Google Flights for å finne de beste prisene i Business Class til New York . Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


 

 

Om selskapet

TAP Portugal (Transportes Aéreos Portugueses) er det nasjonale flyselskapet i Portugal med base i Lisboa. Selskapet ble etablert i 1945 og har om lag 9 800 ansatte. Selskapet ble medlem av Star Alliance i 2005. Selskapet har et omfattende rutenett mellom Portugal og Brasil. I Nord-Europa har TAP Portugal flygninger mellom Lisboa og blant annet Oslo, Stockholm og København.

Flyselskapet byttet i 2017 navn fra TAP Portugal til TAP Air Portugal.

Bonuspoeng New York i Business Class

TAP air er medlem av Star Alliance, og man kan opptjene relativt godt med EuroBonus poeng hos TAP. TAP Air Portugal er det ledende portugisiske flyselskapet som flyr til 77 destinasjoner i 34 land over hele verden.

Du opptjener Grunn poeng som du kan bruke til å nivå opp til et høyere medlemsnivå i utvalgte bookingklasser som vist nedenfor. Alle andre bookingklasser er ekskludert. Bare bruk EuroBonus-nummeret ditt når du bestiller. Reisen vi har skissert gir hele 20 775 grunnpoeng. Kombinert med et American Express Elite kort, kan du lukte Gull-kort innen kort tid.

Business
Economy Economy (low)
Poeng fra 1 200 fra 600 fra 150
Booking klasse C, D, J, Z (200%) Y, B, M, H, Q, V (100%) W, S, K, L, U, G, P (25%)

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.