Flyselskap

Emirates hyller kvinnelige filmregissører

kvinnelige filmregissører

8. mars er den internasjonale kvinnedagen. Emirates benytter anledningen til å hylle kvinnelige filmregissører ved å lansere filmkategorien Women Directors i underholdningssystemet ice om bord sine flyvninger.

Skal du fly med Emirates denne måneden? Da kan du la deg underholde av alt fra kjente Hollywood-filmer som Charlie’s Angels og Mamma Mia!, Oscar-vinnere som The Hurt Locker og Lost in Translation, til fremmedspråklige filmer som The Sky is Pink og Wadjda.

Kvinnelige filmregissører

Fellesnevneren for filmene er at de er regissert av kvinner, og de vil ligge under kategorien Women Directors i Emirates’ underholdningssystem ice, på alle Emirates’ flyvninger i hele mars. Som en hyllest til kvinnelige filmregissører, og kvinner verden over, inneholder kategorien over 120 filmer som er regissert utelukkende av kvinner.*

*Antall filmer varierer fra ulike flyvninger.

kvinnelige filmregissører

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 158 destinasjoner i 84 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 259 passasjerfly (og 12 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 19. januar 2020 har Emirates 115 A380 (inkl. ni to-klasses) og 155 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet. For eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.