Flyselskap

British Airways lanserer “book with confidence”

Airbus A380  – Foto: British Airways.

British Airways leder an som det første britiske flyselskapet som fjerner endringsgebyret, og gir kundene fleksibilitet til å utsette reiser som er booket i løpet av de neste to ukene. Selskapet lanserer Book with confidence.

Tilbudet blir tilgjengelig for nye bestillinger som gjøres mellom tirsdag 3. mars 2020 og mandag 16. mars 2020. Ettersom noen kunder står overfor usikkerhet når de booker reiser for øyeblikket, har flyselskapet introdusert policyen for å gi kundene mer tillit, på tvers av nettverket deres.

Ettersom noen kunder kan velge å endre eller utsette reiseplanene sine for øyeblikket, er det viktig at vi tilbyr dem større fleksibilitet. Ved at endrings gebyret bortfaller, kan våre kunder ha tilliten til å bestille en tur med British Airways som passer dem.

Andrew Brem, Chief Commercial Officer, British Airways .

Tilbudet  “book with  confidence” gjelder alle British Airways-ruter med tilgjengelige endringer frem til avreise. Eventuell prisdifferanse på grunn av en datoendring vil fortsatt gjelde.

American Airlines suspenderer Milano-ruten – crewet nekter å fly

British Airways rammet av Corona viruset

BA har suspendert alle sine ruter til Beijing og Shanghai. I tillegg har selskapet redusert sin virksomhet til Hong Kong, Seoul og Singapore på grunn av en nedgang i etterspørselen. Fly og mannskap som var planlagt til disse rutene, er blitt omdisponert til andre deler av verden der etterspørselen fortsatt er høy. Herunder særlig til USA og India.

Det blir også kuttet mange ruter Nord-Italia, men British Airways sier at fly og mannskap ikke blir omdisponert.

Flyselskapet sier at de vil kontakte kunder på kansellerte ruter for å diskutere alternativene deres. Om mulig vil ombooking til andre transportører om mulig, full refusjon eller booking for en senere reisedato.