Flyselskap

Ytterligere reduksjon som følge av stengte grenser

The Great Getaway singapore airlines har landet code-share avtale Ytterligere reduksjon
Foto: Singapore Airlines.

Ytterligere reduksjon for Singapore Airlines som følge av at mange land stenger grensene for å hindre spredningen av Covid-19. Selskapet vil fremover operere med 50 prosent av opprinnelig kapasitet, og utelukker ikke flere kutt.

Vi har mistet mye trafikk på kort tid, og det er ikke lenger mulig for oss å opprettholde dagens aktivitet. Vi forventer at situasjonen akselererer ytterligere, og som gruppe er vi forberedt på en lang og vanskelig periode, uttaler Singapore Airlines CEO, Goh Choon Phong.

Singapore Airlines tar flere grep for å sikre selskapets likviditet, og er blant annet i dialog med fagforeningene. Selskapet vil fortløpende informere om tiltak som iverksettes.

Ytterligere reduksjon – midlertidig stopp for ruter fra Stockholm og København

Ruten Stockholm-Singapore er stoppet fram til 1. mai, og ruten København-Singapore stoppes fra 22. mars til 2. mai.

Kunder som blir berøret av endringene bes kontakte sitt reisebyrå. Har man bestilt direkte hos flyselskapet skal man kontakte  CPH_Reservations@Singaporeair.com.sg eller Nordics_SalesOps@singaporeair.com.sg

Om selskapet

Singapore Airlines startet opp i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner. Helt siden oppstart har selskapet hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon.

I dag er selskapet det mest prisbelønte flyselskapet i verden, og ble blant annet i 2018 kåret til verdens beste flyselskap i den prestisjetunge «Travellers’ Choice Awards for Airlines».

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da lettet verdens verdens største passasjerfly – Airbus A380. I 2013 satte selskapet en ny standard for flyreiser i Premium klassene, og i 2017 lansrte Singaporer Airlines “hotellrom” i luften i First Class og dobbeltseng i Business Class om bord på sine fly av typen A380. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York med flytypen; A350-900 ULR.

Singapore Airlines flyflåte består av 110 passasjerfly med ytterligere 119 i bestilling og opsjon. Rutenettverket omfatter 104 destinasjoner i 37 land.