Flyselskap

Emirates vil gjenoppta flyvninger

Emirates vil gjenoppta daglige avganger til Penang
Emirates gjenopptar flyvninger til 9 destinasjoner. Alle fly med Emirates Boeing 777-300ER

Fra 21. mai skal flyselskapet Emirates gjenoppta ruter til blant annet London, Chicago og Sydney fra basen i Dubai. Men passasjerene må oppfylle innreisekriteriene til destinasjonslandene for å få reise.

Verdens største flyselskap har annonsert at de fra torsdag av vil drifte rutefly til ni destinasjoner etter grønt lys fra lokale myndigheter. For passasjerer som skal reise mellom Storbritannia og Australia v.v. tilbys det igjen sømløs transitt i Dubai.

Emirates starter med å tilby flyvninger fra Dubai til følgende destinasjoner:

  • London Heathrow
  • Frankfurt
  • Paris
  • Milan
  • Madrid
  • Chicago
  • Toronto
  • Sydney
  • Melbourne

Kun passasjerer som oppfyller innreisekriteriene til destinasjonslandene kan kjøpe billetter på disse flyvningene.  I tillegg til de planlagte rutene samarbeider Emirates med lokale myndigheter for å få hjelpe innbyggere fra UAE som ønsker å returnere hjem. Det stilles da krav til en godkjenning fra Federal Authority for Identify and Citizenship (ICA) i UAE for innreise.

Emirates vil gjenoppta flyvninger – ekstra fokus på sikkerhet

I lys av koronautbruddet tar Emirates ekstra sikkerhetstiltak både på bakken og i luften. Blant sikkerhetstiltakene som er innført for kunder og ansattes, er påkrevd bruk av hansker og masker, samt at alle passasjerer og ansatte må igjennom en temperatursjekk før de gis adgang til flyplassen.

Emirates har også satt i gang et strengt sikkerhetsprogram for å sikre at kabiner forblir rene og sterile. Alle flyselskapets kabiner er utstyrt med avanserte HEPA-luftfiltre som eliminerer støv, allergener og bakterier for et sunnere og tryggere miljø om bord. I Dubai vil hvert fly gjennomgå utvidede rengjørings- og desinfiseringsprosesser mellom hver flyvning.

Emirates vil gjenoppta
Ny Emirates Business Class i konfigurasjon 2-2-2. Borte er midt-sete i gamle 2-3-2 konfigurasjonen. Foto: Emirates.

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 157 destinasjoner i 83 land (inkluderer 14 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 259 passasjerfly (og 11 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 2. mars 2020 har Emirates 115 A380 (inkl. ni to-klasses) og 155 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

 

%d bloggere liker dette: