Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Lufthansa Business Class til Cape Town

streiken er over Business Class til Cape Town
Lufthansa Business Class

Reis med Lufthansa til Cape Town  i høst. Vi har funnet priser fra NOK 13  889 til Cape Town i Business Class. Lufthansa er medlem av Star Alliance og du opptjener 100% bonus-poeng i Business Class.

Vi har benyttet Google Flights for å finne de beste prisene i Business Class til Cape Town . Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

Business Class til Cape Town

 

 

Om selskapet

Lufthansa er Tysklands nasjonale flyselskap, og et av verdens største målt i antall fraktede passasjerer. Selskapet har sine hovedkontor i Köln i Tyskland. Lufthansa opererer også i Norge, med ruter fra Bergen, Oslo,  og Tromsø til forskjellige tyske byer.

Lufthansa var et av de sju flyselskapene som etablerte Star Alliance i 1997, en global allianse der bl.a. 1, SAS, 2, Air Canada, 3, Singapore Airlines, 4, United Airlines, 5, Thai Airways og 6, All Nippon Airways inngår. 7, Lufthansa er idag et av verdens største flyselskaper med 90 000 ansatte og virksomheter innen bl.a. catering, teknisk vedlikehold, flyvetrening og frakt foruten ren passasjertrafikk.

Bonuspoeng Cape Town i Business Class

Lufthansa er medlem av Star Alliance, og man kan opptjene relativt godt med EuroBonus poeng hos “tyskerne”.

Du opptjener Grunn poeng som du kan bruke til å nivå opp til et høyere medlemsnivå i utvalgte bookingklasser som vist nedenfor. Alle andre bookingklasser er ekskludert. Bare bruk EuroBonus-nummeret ditt når du bestiller. Reisen vi har skissert gir hele 13 176 grunnpoeng. Kombinert med et American Express Elite kort, kan du lukte Gull-kort innen kort tid.

 


Business Class til Cape Town

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


 

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

%d bloggere liker dette: