Flyselskap Rutenytt

Gjenåpner nettverket sitt fra Oslo og Bergen

ytterligere i Norden gjenåpner nettverket
Pressefoto: Air France KLM group.

AIR FRANCE og KLM gjenåpner nettverket sitt fra Oslo og Bergen.

Vi er glade for å starte Air France-flyvningene fra Oslo til Paris på nytt og legge til flyavganger fra Bergen til knutepunktene våre i Amsterdam og Paris. Vi ser en økt vilje til å reise igjen, både for private og forretningreisende, og vi ser frem til å ønske våre kunder velkommen tilbake. De neste stegene vil være å legge til flere destinasjoner i Norge, øke frekvensene og etter hvert benytte større fly.

Halvor Gløersen, salgsdirektør i Air France KLM, Norge.

Det gjeninnførte, men fortsatt sterkt reduserte, europeiske nettverket er designet for å få forbindelse med så mange flyavganger som mulig i det interkontinentale nettverket.

«Flyruter vil gradvis bli åpnet igjen, men kan endres ukentlig avhengig av tiltak myndighetene har på destinasjonene. Det viktigste for oss er å åpne opp nettverket på en trygg og kontrollert måte. I juli planlegger vi å åpne ruter til flere norske flyplasser og legge til andre europeiske destinasjoner og langdistansemål så snart som mulig» sier Halvor Gløersen.

Nettverket av flyruter til Air France KLM Group er tett koordinert, noe som muliggjør tilkobling til europeiske og interkontinentale destinasjoner igjen.

Gjenåpner nettverket med følgende fra Norge:

Air France: gjenopptar flyreiser fra Oslo til Paris fra 7. juni, hvor vi starter med en ukentlig avgang og vi legger til flere frekvens i løpet av juni til vi har 6 ukentlige flyreiser. Gjenopptar flyreiser fra Bergen til Paris fra 18. juni med 2 ukentlige flyreiser. Alle flyreiser som er åpne for salg finnes på airfrance.no

KLM: tilbyr en daglig flytur fra Oslo til Amsterdam siden starten av COVID-19-begrensningene startet. Selskapet gjenopptar flyavganger fra Bergen til Amsterdam fra 1. juni med en daglig flytur. Alle flyreiser er åpne for salg på klm.no

Den mest oppdaterte informasjonen finner du alltid på airfrance.no, klm.no eller i de respektive appene.

«Før reisen anbefaler vi på det sterkeste alle våre passasjerer å sjekke de siste oppdateringene angående helsekrav og innreisedokumenter som trengs på de offisielle nettstedene i hvert land som er involvert i reisen (avreise, ankomst og transport)» understreker Halvor.

gjenåpner nettverk

COVID-19: ansiktsmasker og temperaturkontroller

Din komfort, trivsel og helse er fortsatt vår høyeste prioritet. Siden verden står overfor en enestående helsekrise, har vi satt i verk spesielle tiltak for å garantere din sikkerhet når du reiser med oss. Fra 11. mai er bruk av masker obligatorisk om bord Air France og KLM. Vi anbefaler at du tar med flere masker for din reisekomfort. Passasjerer er ansvarlige for å medbringe sine egne ansiktsmasker.

I tillegg blir kontroll av passasjerens kroppstemperatur gradvis implementert på alle Air France-flyreiser. Disse systematiske kontrollene vil bli utført med kontaktløse infrarøde termometre. Det kreves en kroppstemperatur under 38 °C for å kunne reise. Kunder hvis temperatur er høyere enn dette, kan nektes ombordstigning og reservasjonen deres vil bli endret uten ekstra kostnad til en flyreise på et senere tidspunkt.

 

%d bloggere liker dette: