Flyselskap SAS EuroBonus

Bonusbillettene er tilbake – SAS gjenopptar ruter

torsdag 5 mars 2020 Bonusbillettene er tilbake
Pressefoto: SAS on Linkedin.

I takt med at stadig flere land vil gjenåpne, øker etterspørselen etter flyreiser. Det gjør det mulig for SAS å starte opp trafikken på flere destinasjoner fra og med juni. Det gjelder i hovedsak innenlandsreiser i og mellom de skandinaviske landene, men også flyvninger til New York, Chicago og Amsterdam fra København. Det betyr også at bonusbillettene er tilbake.

I Sverige legger SAS til fire destinasjoner fra Arlanda: Malmö, Kalmar, Ängelholm og Skellefteå. Samtidig gjenopptar SAS flyvninger fra Stockholm til Helsingfors og Åbo.

I Norge, der SAS allerede betjener alle de 17 innenriksdestinasjonene, blir det nå også mulig å fly fra Bergen og Stavanger til København, og fra Stavanger til Aberdeen.

Fra København gjenopptar SAS internasjonale flyvninger til Amsterdam, New York og Chicago.

Test av SAS A350-900 København til Chicago

I tillegg til destinasjonene og rutene som nå legges til i trafikkprogrammet, planlegger SAS å tilby flere fly og reisemål i takt med at ulike land letter på restriksjonene og etterspørselen etter reiser øker i Skandinavia og resten av verden.

Når SAS gjenopptar flyvninger og oppskalerer den nåværende produksjonen i alle tre land, innebærer det at SAS nå dobler kapasiteten i juni måned, fra 15 til 30 fly i produksjon.

Bonusbillettene er tilbake

Vi anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner. SAS EuroBonus er nøkkelen til en enklere og mer fornøyelig reise – uavhengig av medlemsnivå. Det er mange fordeler du kan nyte fra begynnelsen av. Etter hvert som du opptjener poeng og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre.

EuroBonus har fire medlemsnivåer: Medlem, Sølv, Gull og Diamant. Du starter alltid som medlem, og jo mer du flyr i løpet av din personlige 12-måneders kvalifiseringsperiode, jo raskere når du det neste nivået som gir flere fordeler. Du vil automatisk gå opp ett nivå i løpet av din personlige 12-måneders kvalifiseringsperiode, som starter samme måned som du blir medlem av EuroBonus.

Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

 


flight deals Now or never torsdag 26 September 2019 tilbud 3 oktober 2019

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg på vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


 

Husk at tilbudsprisene ikke legges ut på SAS sine sider før klokken 18.00 i dag.

Hvis du bestiller på nettsiden til SAS, kan du få full refusjon innen 24 timer etter bestilling. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du få refusjon opptil 12 timer før avreise. Du kan avbestille reisen ved å bruke lenken i bestillingsbekreftelsen eller på nettsiden til SAS.


 

Eksklusivt tilbud på Awardfares.com

 

Jeg har tidligere publisert postene om hvordan søke etter Star Alliance reiser.  Når man skriver en slik re-post av gamle artikler blir det nødvendigvis noe repetisjon. First Class må fortsatt bestilles på telefon. Man kan reise First Class med Lufthansa, Air China og United. Benytt tilbudet her for 20% rabatt for nye medlemmer av Awardfares.com

 


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.