Flyselskap Rutenytt

KLM åpner alle flyruter fra Norge

 

KLM åpner

KLM Royal Dutch Airlines fortsetter å utvide sitt nettverk ytterligere og vil gjenoppta flyvninger mellom Kristiansand, Torp og Ålesund og Amsterdam fra 3. august med 5 ukentlige avganger fra hver flyplass. KLM åpner alle flyruter fra Norge.

Dette betyr at KLM i august igjen vil ha flyruter til Amsterdam fra alle de syv flyplassene i Norge som ble operert før Covid-19 startet. Den første uken i august vil KLM tilby 78 flyreiser fra Norge til Amsterdam sammenlignet med bare 14 den første uken i juni. Fra Amsterdam kan passasjerer fly videre til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner.

Vi er veldig glade for å være tilbake på alle «våre» norske flyplasser. Til tross for at vi er et nederlandsk flyselskap, har vi sterke bånd med Norge og vi er veldig stolte av vår historie med å fly til og fra Norge. KLM var det første flyselskapet som landet på Fornebu ved Oslo og Kjevik ved Kristiansand tilbake i 1939. I dag er vi det eneste flyselskapet som tilbyr flyvninger fra syv norske flyplasser til Europa

Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge.

KLM åpner
Pressefoto: KLM.

KLM åpner fra august 2020 sitt  nettverk fra Norge:

 

  • Bergen - Amsterdam: 14 ukentlige avganger
  • Kristiansand – Amsterdam: 5 ukentlige avganger
  • Oslo - Amsterdam:  21 ukentlige avganger
  • Stavanger - Amsterdam: 14 ukentlige avganger
  • Torp – Amsterdam: 5 ukentlige avganger
  • Trondheim - Amsterdam: 14 ukentlige avganger
  • Ålesund – Amsterdam: 5 ukentlige avganger

 

Nå er det stor etterspørsel etter flyreiser til det sørlige Europa som Hellas, Kroatia, Frankrike, Italia, Spania og Portugal. Takket være gjenåpningen av alle syv rutene fra Norge til Amsterdam kan KLM tilby flyreiser til alle for å besøke familie og venner i utlandet, besøke favoritt steder og byer i Europa samt andre destinasjoner globalt via Amsterdam. Alle flyreiser og avganger er tilgjengelig for salg på klm.no.

Det er en del av strategien vår å fly ikke bare til hovedsteder, men også til sekundære byer. Så vi har valgt å åpne mange destinasjoner og gradvis øke frekvensene på våre flyavganger fra Norge. Vi ønsker å tilby kundene våre et bredt utvalg av destinasjoner som passer for de fleste behov våre kunder har for å reise.

Halvor Gløersen.

Om KLM

I 100 år har KLM Royal Dutch Airlines vært en pioner innenfor flyindustrien, og er i dag verdens eldste flyselskap som fortsatt flyr under sitt opprinnelige navn. I 2018 fløy KLM 34,1 millioner passasjerer til 162 destinasjoner verden over. I Norden flyr KLM til og fra 15 destinasjoner i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Flåten omfatter 214 fly og flyselskapet har over 33 000 ansatte. KLM-konsernet består av KLM Cityhopper, Transavia og Martinair. KLM er også medlem i global SkyTeam Alliance, som består av 20 flyselskaper, og ett nettverk som strekker seg over 1 063 destinasjoner i 173 land.

KLM har i 15 år vært topprangerte av Dow Jones Sustainability Index, som er den ledende indeksen for å måle bærekraftige foretak. Som eneste europeiske selskap flyr KLM daglig interkontinentalt med en biodrivstoff-blanding. KLM står også for omtrent halvparten av innkjøpene av biodrivstoff på markedet, og var det første flyselskapet som fløy med biodrivstoff under en kommersiell flyreise.

%d bloggere liker dette: