Flyselskap Rutenytt

Air France og KLM tilbyr 79 ukentlige flyvninger fra Norge i sommer

ukentlige flyvninger
Pressefoto: Air France KLM

Air France og KLM øker antall flyavganger fra Norge som en del av selskapets globale nettverk. Takket være økningen i etterspørsel, vil selskapet i sommer tilby kundene 79 ukentlige flyvninger til Amsterdam og Paris. 

Den siste tiden har flyselskapene sett en stor økning i etterspørselen etter reiser. Nordmenn søker etter flyreiser og sjekker tilgjengeligheten. Derfor vi i Air France og KLM åpner tidligere flyruter samt øker antall frekvenser for å dekke etterspørselen. Tilbake i mars hadde vi bare en daglig flytur fra Oslo til Amsterdam. Fra juni til august øker vi antall ukentlige flyreiser fra 30 til 79 fra Norge til knutepunktene i Amsterdam og Paris. Foruten Oslo flyr vi allerede fra Bergen til Amsterdam og Paris, og jeg er veldig glad for at vi fra 5. juli starter å fly til Amsterdam også fra Stavanger og Trondheim. De regionale flyplassene er veldig viktige for oss.

Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge.

79 ukentlige flyvninger med Air France og KLM

 

  • Oslo – Amsterdam:  fra 10 til 21 ukentlige flyvninger
  • Oslo – Paris:  fra 6 til 11 ukentlige flyvninger
  • Bergen – Amsterdam:  fra 7 til 14 ukentlige flyvninger
  • Bergen – Paris:  fra 3 til 5 ukentlige flyvninger
  • Stavanger – Amsterdam:  fra 2 til 14 ukentlige flyvninger
  • Trondheim – Amsterdam:  fra 2 til 14 ukentlige flyvninger

Takket være det økte antall frekvenser fra de 4 byene vil det være enklere og mer praktisk for nordmenn å nå de mange populære destinasjonene i Sør-Europa.

For å gjøre det så praktisk som mulig for passasjerene i disse ekstraordinære tider tilbyr KLM en ombooking policy med generøs fleksibilitet. Passasjerer kan endre dato eller destinasjon på sin reise, og i tilfelle flyvningen er kansellert velge en verdikupong med opptil + 15% ekstra verdi eller få flybilletten refundert. Alle flyreiser er åpne for salg på airfrance.no og klm.no.

For oss er det ytterst viktig å gi en trygg og sikker flytur fra avgang til ankomst. Derfor har vi satt i verk spesielle tiltak for å garantere trivsel hos kundene når de flyr med oss, sier Halvor. Luften om bord i våre fly blir stadig skiftet ut og luften strømmer fra tak til gulv som skaper den mest effektive rene luftstrømmen. Vi bruker HEPA-filtre som renser luften 99,99%. Fra 11. mai krever Air France og KLM at både mannskap og passasjerer har på seg munnbind. Den mest oppdaterte informasjonen finner du alltid på airfrance.no, KLM.no eller i respektive apper.

Før du reiser, anbefaler vi på det sterkeste alle våre passasjerer å sjekke de siste oppdateringene angående helsekrav og innreisedokumenter som trengs på de offisielle nettstedene i hvert land som er involvert i reisen (avreise, ankomst og transport), understreker Halvor.

%d bloggere liker dette: