Flyselskap SAS EuroBonus

Glad nyhet ! SAS gjenåpner loungene

SAS gjenåpner
Foto: SAS.

SAS gjenåpner sine lounger sakte, men sikkert 💙

Etter å ha stengt flyplass loungene i midten av mars, kan SAS komme med en glad-nyhet. SAS Eurobonus Gold-loungen ved Københavns lufthavn og Arlanda, og Innenlands loungen  på Oslo lufthavn vil åpne i begynnelsen av september, med et justert tilbud for å minimere samhandlingen og for å sikre våre reisende og ansatte.

Vi kan ikke vente med å ønske deg velkommen tilbake til loungene våre igjen. Velkommen til SAS Business- og Plus-passasjerer og Star Alliance Business-passasjerer i tillegg til de kvalifiserte EuroBonus- og Star Alliance-medlemmer.

Dato Land Flyplass Lounge
01.09.2020 SE ARN Gold-lounge
05.09.2020 DK CPH Gold-lounge
05.09.2020 NO OSL Domestic / Innenriks
sas gjenåpner
Facebook-foto: SAS.

Vanlige åpningstider gjelder. Alle andre lounger er inntil videre stengt. I tillegg vil SAS Fast-track ved Arlanda (Stockholm) og Landvetter (Gøteborg) åpne 1. september. På Kastrup (CPH) er det planlagt å åpne i midten av september.

sas gjenåpner
Fast-track åpner på Arlanda og Landvetter allerede 1. september. Foto: SAS.

SAS lounge gjennom historien

Opp gjennom årene har selskapet tilpasset og modernisert SAS-loungene. Det gjør at loungen, gjør turen til en bedre opplevelse for de reisende. I dag har SAS 18 lounger på 12 flyplasser rundt om i verden, fordelt på fire servicenivåer og basert på selvbetjeningsløsninger og ønsket om en uproblematisk reiseopplevelse.

SAS vil at de som besøker selskapets lounger verden over, skal kunne slappe av, arbeide og spise i et inspirerende og trivelig miljø. Hovedfokuset hos SAS’ loungeteam har alltid vært å skape en innbydende lounge i skandinavisk design hvor de reisende føler seg hjemme.

SK-loungeCPH1964 Kjøp SAS lounge adgang
Foto-montasje: SAS

Kastrup 1964

Den første SAS-loungen ble innviet på København flyplass i 1964. SAS’ lounge-konsept har alltid vært basert på et moderne skandinavisk uttrykk. Dette er ikke en design-blogg, og jeg avstår derfor å kommentere bildene fra 1964.

SAS-loungenes designuttrykk har alltid fulgt SAS’ visuelle identitet og merkevarearv, sier Cilla Nordenberg ved Concept Development & Service Design i SAS. – I årenes løp er formgivingen blitt modernisert og oppdatert på en smakfull måte for at den skal føles moderne. Fremfor alt ønsker vi å formidle stemningen i den skandinaviske arven.

Loungenes fire servicenivåer er SAS Gold Lounge, SAS (International) Lounge, SAS Domestic Lounge og SAS Café Lounge.

Gold Lounge har en avslappet, eksklusiv atmosfære, ideell til både arbeid og avslapning. I Norge finnes dette kun ved Oslo lufthavn Gardermoen. Siste tilskudd i «lounge» verden, er Café Lounge, som er dukket opp på flere norske flyplasser.

SK-Cafe lounge sas gjenåpner