Flyselskap Rutenytt

Emirates gjenåpner ruten til Bangkok i september

 

Fra 1. september dekker Emirates’ nettverk 78 destinasjoner verden over, inkludert Bangkok og 14 andre byer i Asia.

Flyselskapet gjenåpner flere ruter og vil ha daglige flyvninger fra Dubai til Bangkok fra 1. september. Det betyr at nettverket av destinasjoner via Dubai utvides til 78 byer i september. Ruten til Bangkok i Thailand vil betjenes av en Emirates Boeing 777-300ER med First, Business og Economy Class. Gjeldende retningslinjer for inn- og utreise av De Forente Arabiske Emirater skal sikre innbyggere og besøkendes helse og sikkerhet. Emirates oppfordrer også reisende å gjøre seg kjent med krav og retningslinjer for innreise i Thailand.

Fleksibilitet og forsikring: Emirates har oppdatert sine bestillingsregler for å tilby kundene mer fleksibilitet og trygghet når de planlegger reisen. Kunder som kjøper billetter innen 31. august 2020 for reise 30. november 2020 eller før har fleksible muligheter om de må endre sine reiseplaner på grunn av COVID-19 relaterte fly- eller reisebegrensninger.

Helse og sikkerhet først

Emirates har implementert omfattende tiltak for å sikre kundenes sikkerhet og helse på reisen. Disse tiltakene gjelder på både flyplassene og flyene. Blant annet deles det ut hygienepakker med masker, hansker, håndsprit og antibakterielle servietter til alle kunder. For mer informasjon, se: http://www.emirates.com/yoursafety

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Gratis korona-forsikring til alle sine passasjerer

Emirates-kunder kan nå reise med en ekstra trygghet ettersom flyselskapet dekker medisinske utgifter og karantenekostnader i 14 dager, hvis man skulle være så uheldig å få påvist korona-smitte på reisen. Dette dekkes av flyselskapet uten omkostninger for kundene.

Forsikringen som dekker korona-relaterte medisinske utgifter og karantenekostnader tilbys av Emirates gratis til sine kunder uavhengig av kabinklasse eller destinasjon. Dette tilbudet er iverksatt for kunder som flyr med Emirates frem til 31. oktober 2020 (første flyreise skal fullføres før eller 31. oktober 2020). Det er gyldig i 31 dager fra det øyeblikket de flyr den første etappen av reisen. Dette betyr at Emirates-kunder kan dra nytte av den ekstra forsikringen som dette gir, selv om de reiser videre til en annen by etter ankomst til deres Emirates-destinasjon. For mer informasjon: www.emirates.com/COVID19assistance.

Reiserestriksjoner – Bangkok i september

Kunder blir minnet på at reiserestriksjoner fortsatt gjelder, og reisende vil kunne fly dersom de oppfyller innreisekriteriene til destinasjonslandene. Les mer: www.emirates.com/wherewefly. Besøkende til Dubai bør ha en internasjonal helseforsikring som dekker Covid-19-sykdom i løpet av oppholdet. Mer informasjon om innreisevilkår for besøkende til Dubai finner du her.

%d bloggere liker dette: