Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

SAS Eurobonus – du får doble EuroBonus poeng på din neste reise

du får doble EuroBonus poeng

SAS flyr til en rekke reisemål, slik at du kan komme dit du vil – trygt, fleksibelt og enkelt. Akkurat nå; Du får doble EuroBonus-poeng * (din vanlige poengopptjening + like mange ekstrapoeng) uansett reisemål – valget er ditt!

  1. Bestill: 22. september – 21. oktober 2020
  2. Reis: 22. september 2020 – 31. mai 2021

Husk å oppgi EuroBonus-nummeret ditt når du bestiller.*

P.S. Husk å holde deg oppdatert på restriksjonene som gjelder for det aktuelle landet du reiser til før du reiser. Vær oppmerksom på at trafikk programmet kan endres pga. nåværende situasjon.

Velg SAS Plus

Akkurat nå har du økt fleksibilitet med en SAS Plus-billett. Alle SAS Plus-billetter (uansett type) som bestilles senest 31. oktober kan endres uten avgift! I SAS Plus-billetten inngår også: valg av sete allerede ved bestilling, gratis WiFi ombord, samt tilgang til lounger og Fast Track. Hvis endring skjer til en høyere billettklasse, må eventuell prisdifferanse betales.

* Tilbudet gjelder SAS Go-, SAS Plus- og SAS Business-billetter (ikke Widerøe) som bestilles mellom den 22.9–21.10 2020 og benyttes i løpet av reiseperioden 22.9 2020–31.5 2021. Poengene registreres på din konto innen 14 dager etter gjennomført flyreise. Viktig at du oppgir ditt EuroBonus-nummer ved bestilling siden vi ikke kan etterregistrere doble poeng.

Du får doble EuroBonus poeng – tjen ytterligere ekstrapoeng med riktig kredittkort

Vi kan anbefale å betale kjøpet med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner. Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle kjøp, dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt avhengig av korttype.

I helgen 25-27 september 2020, kan medlemmer av SAS Eurobonus World Mastercard opptjene doble poeng ved bestilling av flyreiser på sas.no.

Du får doble EuroBonus poeng – kjenner du programmet ?

Oppdatert guide til SAS EuroBonus

SAS, Skandinavias ledende flyselskap, flyr 30 millioner reisende i året til, fra og i Skandinavia. Vi knytter sammen våre tre knutepunkter – Oslo, København og Stockholm – med over 125 reisemål i Europa, USA og Asia. Inspirert av vår skandinaviske arv og bærekraftige verdier, vil SAS ta et globalt lederskap for en mer bærekraftig luftfart. Vi skal redusere de totale CO2-utslippene med 25 prosent innen 2025, blant annet ved å benytte mer fornybart drivstoff og investere i den mest moderne flåten i Europa. I tillegg til flyselskapet tilbyr SAS tjenester innen ground handling, teknisk vedlikehold og flyfrakt. SAS er en av grunnleggerne av Star Alliance™ og kan sammen med våre partnere tilby nesten 19 000 daglige flyvninger til over 1300 reisemål over hele verden.

 

%d bloggere liker dette: