Flyselskap

Planlegg vinterferien med Qatar Airways

Planlegg vinterferien Qatar Airways forblir Qatar Airways Global Sales
Foto: Qatar Airways.

Flyselskapet tilbyr velfungerende forbindelser via den beste flyplassen i Midtøsten til mer enn 85 destinasjoner. Dette inkluderer Kilimanjaro, Maldivene, Nairobi, Seychellene og Zanzibar. Qatar Airways har tre ukentlige flyvninger fra Helsingfors og daglige flyvninger fra København, Oslo og Stockholm. Planlegg vinterferien allerede i dag.

Nå som vi er inne i de siste ukene av sommeren, er det på tide å planlegge vinterferien. Qatar Airways er det eneste flyselskapet i gulfstatene som kjører flyvninger fra fire nordiske byer, med tre ukentlige flyvninger fra Helsingfors og daglige flyvninger fra København, Oslo og Stockholm.

Hold vinterkulden på avstand og la sola varme deg, og benytt flyselskapets regelmessige flyvninger til mange tropiske destinasjoner. Hva med å vasse i det turkise vannet i Det indiske hav eller la hodet hvile mens du ferierer og slapper av med en god bok i den varme tropiske solen etter en av flyselskapets daglige flyvninger til Maldivene, tre ukentlige flyvninger til Seychellene (fra 15. oktober) eller fire ukentlige flyvninger til Zanzibar.

Hamad International airport. Foto: Qatar Airways.

Planlegg vinterferien

Nå som det er færre turister å konkurrere med om det perfekte bildet, er det på tide å ta en safaritur du aldri vil glemme og oppleve en fantastisk solnedgang over savannen, eller se en løve og et neshorn i sitt naturlige habitat. Qatar Airways kjører 11 ukentlige flyvninger til Dar Es Salaam og 14 ukentlige flyvninger til Nairobi, perfekte utgangspunkt for Kenyas og Tanzanias verdenskjente safarier.

For de mer eventyrlystne reisende tilbyr Qatar Airways daglige flyvninger til Kilimanjaro. Ettersom det er forventet færre besøkende denne klatresesongen, kan ivrige turgåere få det majestetiske fjellet for seg selv og oppleve en av naturens sanne underverker.

Uansett hvilken reise som står for tur, kan du la Qatar Airways ta deg dit.

Planlegg vinterferien
Foto: Qatar Airways – COVID-19.

Fløyet gjennom hele pandemien

Siden starten av pandemien har reisenettverket til Qatar Airways aldri falt under 30 destinasjoner med kontinuerlig betjening av fem kontinenter. Dette har gjort det mulig for flyselskapet å oppnå en enestående erfaring med å frakte passasjerer trygt og pålitelig over hele verden. Flyselskapet har også ledet an i bransjen ved å tilby passasjerene flere valg og større fleksibilitet. Slik at de kan planlegge og bestille reiser uten bekymringer. Flyselskapet har dessuten innført de mest avanserte sikkerhets- og hygienetiltakene om bord, inkludert å være det første flyselskapet som krever at passasjerene bruker ansiktsvisir i tillegg til munnbind.

DOHA: Premiere for Qsuite ombord på QR007

Qatar Airways’ sikkerhetstiltak om bord for passasjerer og kabinbesetning inkluderer personlig verneutstyr (PVU) for kabinbesetningen og et gratis beskyttelsessett og engangs ansiktsvisir for passasjerene. Business Class-passasjerer på fly utstyrt med Qsuite kan nyte det private rommet som det prisbelønte business-setet gir, inkludert skyvbare romavdelere og muligheten for å bruke en «Ikke forstyrr (DND)»-indikator. Qsuite er tilgjengelig på flyvninger til mer enn 30 destinasjoner, inkludert London, Paris og Frankfurt. For mer informasjon om alle tiltakene som er innført om bord og i HIA, besøk qatarairways.com/safety.

For å sikre at de reisende kan planlegge reisen uten bekymringer, har flyselskapet utvidet retningslinjene for bestilling for å tilby passasjerene enda flere valgmuligheter. Flyselskapet vil tillate ubegrensede datoendringer, og passasjerene kan endre reisemål så ofte de trenger, hvis det er mindre enn 5 000 km fra det opprinnelige reisemålet. Flyselskapet belaster ikke eventuelle prisdifferanser for reiser som er gjennomført før 31. desember 2020, deretter vil prisregler gjelde. Alle billetter som bestilles frem til 31. desember 2020 vil være gyldige i to år fra utstedelsesdatoen. For fullstendige vilkår og betingelser, besøk qatarairways.com/RelyOnUs.

Effektive forbindelser via Qatar Airways hub – Hamad International Airport.

Nydelig transfer

Qatar Airways’ hjem og knutepunkt, Hamad International Airport (HIA), har iverksatt strenge rengjøringsprosedyrer og iverksatt sosiale avstandstiltak i alle terminaler. Passasjerenes kontaktpunkter desinfiseres hvert 10.-15. minutt, og desker ved ombordstigningsgater og bussgater rengjøres etter hver flygning. I tillegg tilbys desinfiseringsmidler ved immigrasjons- og sikkerhetskontrollpunkter. HIA ble nylig rangert som den tredje beste flyplassen i verden blant 550 flyplasser. HIA ble også kåret til den beste flyplassen i Midtøsten for sjette år på rad.

 

%d bloggere liker dette: