Flight Deals Flyselskap

Business Class med Finnair til Bangkok fra NOK 11 716

langdistansetilbudet I forbindelse med åpningen av den nye ruten mellom Helsinki og Los Angeles 31. mars, kommer Finnair med en rekke nye produkter til passasjerene på businessklasse. Dette vil redusere den årlige plastmengden med 4500 kilo per år. Nyhetene blir tilgjengelig på Finnairs transkontinentale flyreiser på deres A350- og A330-fly, og er i tråd med designtekstilen som allerede er en del av interiøret på disse flygningene. Flyselskapet viderefører sitt langvarige samarbeid med det finske designermerket Marimekko, samtidig som de inngår nye bærekraftige partnerskap. business class
Finnair A350 Business Class – Foto: Finnair

Reis i Business Class med Finnair til Bangkok i mai 2021. Vi har funnet priser fra NOK 11 176 til Bangkok i Business Class. Finnair er medlem av Oneworld Alliance og du opptjener grunnpoeng i Business Class.

Den nordiske business-klassen er laget for å gjøre reisen til en opplevelse. Det er derfor billetten inkluderer prioritert innsjekking, ombordstigning og sikkerhetskontroll, tilgang til businessloungene til Finnair, to eller tre kolli (med en maksimalvekt på 32 kg hver) og eksklusive business-klassemåltider og -drikkevarer.

Business Class med Finnair
Finnair til Bangkok i Business Class ombord i Airbus A350. Foto: Finnair.

Slapp av i liggesetene på business-klasse på de interkontinentale flyreisene. Setene på A350-flyet kan gjøres om til en horisontal seng på to meter, som du kan ta deg en god natts søvn i mens du er i luften. De gir deg også privatliv når du vil jobbe eller spise og har et brukervennlig personlig underholdningssenter.

Vi har benyttet Skyscanner for å finne de beste prisene i Business Class til Bangkok . Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet. Fra Skyscanner kan du enten trykke deg igjennom til bestilling, evt. finne prisen direkte på Finnair hjemmesider.

Finnair til Bangkok

 

Endringer (før/etter avgang)

  • OSL–BKK (Business Campaign Classic) Ja, inntil syv dager før avreise, ellers 250 EUR
  • BKK–OSL (Business Campaign Classic) Ja, inntil syv dager før avreise, ellers 250 EUR

Avbestilling (før/etter avgang)

  • 75 % refusjon før avreise, ingen refusjon etter avreise
Hvis du velger ulike billettyper for utreise og innreise, gjelder retningslinjene for avbestilling for den mest restriktive billettypen på begge strekningene.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Bonuspoeng – Business Class Finnair til Bangkok

Finnair er medlem av Oneworld Alliance, og man kan opptjene poeng hos selskapet. Alternativt kan man kredittere reisen til ulike lojalitetsprogrammer i alliansen. Kampanjebilletter books i klasse «R», og gir følgende opptjening iht. Wheretocredit.com

business class Finnair til Bangkok

%d bloggere liker dette: