Bonus Program Flyselskap

Emirates lojalitetsprogram Skywards fyller 20 år

 

Emirates skywards lojalitetsprogram Skywards

Lojalitetsprogrammet Skywards fra Emirates Airlines fyller 20 år og har per i dag 27 millioner medlemmer.  Med Emirates lojalitetsprogram Skyward kan du nå opptjene doble tier milles.

Emirates Skywards har hele tiden hatt fokus på innovasjon og initiativer som gir verdi for sine medlemmer. I 2020 markerer de 20 år, og det er nå 27 millioner medlemmer i Skywards, mot en million i 2005. En gruppe på 32 000 medlemmer er fortsatt aktive etter at de var av de første som ble med tilbake i år 2000.  

 For å feire denne milepælen får medlemmer nå doble Tier Miles hvis de booker en flyreise innen 10. desember. Reisen må gjelder reiser som er gjennomført innen 31. mars 2021.  

Når du blir med i Emirates Skywards, kan du nyte fordeler som øker i verdi når du går opp i nivå.  Du kan enkelt komme deg til neste nivå ved å
  • få nok nivå-Miles ved å fly med Emirates eller flydubai
  • fullføre nødvendig antall Emirates- eller flydubai-flygninger
Når du kommer deg til neste nivå, får du disse medlemsprivilegiene i 14 måneder. Selv om du ikke får nok nivå-Miles eller tar nok flygninger for å beholde nivåstatusen i den årlige vurderingen.

Emirates og lojalitetsprogram Skywards

Emirates Skywards, det prisvinnende lojalitetsprogrammet til Emirates og flydubai, tilbyr fire medlemsnivåer – Blue, Silver, Gold og Platinum. Hvert nivå gir medlemmene eksklusive privilegier. Emirates Skywards-medlemmer tjener Skywards Miles når de flyr med Emirates, flydubai eller partnerflyselskaper, eller når de bruker noen av programmets utvalgte hotel-, bilutleie-, finansielle-, fritids- og livsstils-partnere. Skywards Miles kan innløses for et omfattende utvalg av belønninger, inkludert billetter på Emirates eller flydubai samt Emirates Skywards partnerflyselskaper, hotellbookinger, utflukter og eksklusiv shopping. Besøk Emirates Skywards online på: www.emirates.com/skywards eller skywards.flydubai.com.

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 157 destinasjoner i 85 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord den moderne og effektive flåten av 256 passasjerfly (og 14 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 16. november 2018 har Emirates 106 A380 (inkl. syv to-klasses) og 164 Boeing 777. Emirates har også 25 codeshare partneres (23 flyselskaper, samt air/rail codeshare med France’s SNCF/TGV Air and Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

%d bloggere liker dette: