Bonus Program Flyselskap

Introduksjon til Wizz Discount Club – betalt lojalitetsprogram

Pressefoto: Wizz Air.

Wizz Air med stikk til Norwegian og SAS etter å ha startet priskrig. Ungarske Wizz Air presser ned flyprisene i Norge. Norwegian håper trofaste kunder redder dem, her er en kort introduksjon til Wizz Discount Club.

I motsetning til SAS Eurobonus og Norwegian Rewards som begge er gratis å melde seg inn i. Tar konkurrenten Wizz Air seg betalt for medlemskap i Wizz Discount Club (WDC). WDC har to standard medlemskap.

Standardmedlemskap. Gir fordeler for medlemmet og én medreisende. Prisen er EUR 29.99 / år ≈ NOK 330. Alternativt et Gruppemedlemskap. Det gir fordeler for medlemmet og inntil fem medreisende. Prisen er EUR 69.99 / år ≈ NOK 770.

På hjemmesiden til WDC har de utarbeidet en “kalkulator” for hvilket medlemskap som passer best for det avhengig av hvor hyppig du reiser, og hvor stor gruppe du normalt reiser med.

Med andre ord kjøper man en rabattkupong på EUR 29,99 ≈ NOK 330. Beløpet kan i helhet brukes som rabatt på fremtidig reiser med Wizz Air, hvor det gis rabatt på EUR 10 på billetten og EUR 5 i rabatt på innsjekket baggasje.  Det betyr at man skal ha planlagt mer en en tur/retur reise med selskapet før det lønner seg å melde seg inn.

Det viktigste du må vite om WDC-medlemskap

  • Kampanjetilbud tilbys for et begrenset antall seter på spesifikke ruter. Sjekk hjemmesiden ved booking. Registrer deg til.  WIZZ-nyhetsbrevet og bli med i WIZZ Discount Club for å dra mest mulig nytte av tilbud og kampanjer.
  • Når du bestiller en flygning i en annen valuta, kan beløpene du sparer, variere etter veksling i valutakurs.
  • WIZZ Discount Club-billettprisene og -bagasjegebyrene på internett gjelder bare for medreisende når Wizz Discount Club-medlemmet også er med som passasjer i samme booking.
  • De faktiske prisene er avhengig av tilgjengelighet. WIZZ Discount Club-rabatten vil alltid bli trukket fra den faktiske (den normale) billettprisen.
  • Billett- og bagasjerabatter kan ikke bli lagt til bookinger gjort før medlemskapet ble kjøpt.
  • Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese vilkår og betingelser for WIZZ Discount Club.

Om selskapet Wizz Air

Planen om å lansere Wizz Air ble unnfanget i juni 2003, da seks personer med bred erfaring og ekspertise fra flyselskaper og med en imponerende merittliste slo seg sammen med József Váradi, selskapets administrerende direktør. I løpet av kun tre måneder var Wizz Air et registrert selskap, klart til å starte flytrafikk.

Den første flygningen tok av den 19. mai 2004 fra Katowice. I dag tilbyr Wizz Air mer enn 600 ruter fra 25 baser i regionen: Wien i Østerrike, Tuzla i Bosnia-Hercegovina; Sofia og Varna i Bulgaria; Kutaisi i Georgia, Budapest og Debrecen i Ungarn, Riga i Latvia, Vilnius i Litauen, Skopje i Nord-Makedonia, Chișinău i Moldova, Katowice, Warszawa, Gdansk, Poznań og Wrocław i Polen, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu og Timișoara i Romania, Beograd i Serbia, London Luton i Storbritannia, Kiev i Ukraina.

Etter et tiår med solid vekst, der vi inntok plassen som det største lavprisselskapet i Sentral- og Øst-Europa. foretok Wizz Air en vellykket offentlig emisjon den 25. februar 2015 og ble da notert på London Stock Exchange. Selskapet er nå oppført på LSE med tickeren WIZZ og har over 3000 ansatte.

På elleveårsdagen i mai 2015 kunngjorde WIZZ en fullstendig oppdatering av merkevare og fly, i tråd med krav fra erfarne reisende, og inntok dermed plassen blant de største flyselskapene i Europa. WIZZ fikk en friskere og mer sofistikert stil og design. Noen av tiltakene som ble gjennomført i forbindelse med merkeprofileringen, var blant mye annet faste seter, prioritert ombordstigning og forbedret prissystem.

 

%d bloggere liker dette: