Flyselskap

Wizz Air feirer åpning av ny base i Oslo

drivstoffbesparende Wizz Air feirer åpning av ny base i Oslo
Wizz Air feirer åpningen av sin nye base i Oslo. Pressefoto: Wizz Air.

Wizz Air feiret torsdag åpningen av sin nye base i Oslo. Dette markerer startskuddet for tre nye innenlandsruter mellom Bergen, Tromsø, Trondheim og Oslo. Allerede nå kan man bestille billetter til kun 99 kroner.

For å feire farsdagen, selger Wizz Air nå også ut 25.000 innenlandsbilletter til kun 29 kroner. Dette gjelder for bestillinger som gjøres mellom 6. og 8. november 2020 ****.  Åpningen av Oslo-basen er en del av Wizz Airs plan for å tilby norske passasjerer rimelige og grønne reisealternativer. De tre nye innlandsrutene gjør også at flyreiser blir tilgjengelige for flere, enten man skal besøke familie eller er på forretningsreise. Som en bonus vil et utvidet flytilbud bidra til å skape arbeidsplasser i tilknyttede lokale næringer***.

Jeg er stolt over å kunne markere  åpningen av vår nye base i Oslo. Wizz Airs vekst i Norge skaper et bedre tilbud for kundene, gjennom rimeligere og mer miljøgunstige reisealternativer.

George Michalopoulos, CCO hos Wizz Air

Wizz Air ble nylig kåret til «Årets flyselskap» – flyindustriens Oscar – av det prestisjetunge bransjemagasinet ATW, og de norske innenriksrutene skal opereres av de nye Airbus A321neo-flyene. Flytypen er basert på den nyeste teknologien på markedet. Dette fører til en reduksjon i drivstofforbruk på 20 prosent og nesten 50 prosent reduksjon i støyavtrykk sammenlignet med eldre flytyper. I kombinasjon med en rekke bærekraftsinitiativer, bidrar dette til å gjøre Wizz Air til det grønneste flyselskapet på kontinentet. Det sikrer også at selskapet flyr med Europas laveste kostnader, og målet er å redusere karbonutslippene med ytterligere 33 prosent innen 2030.

Wizz Air feirer åpning av ny base i Oslo

Dagens åpning kommer i en utfordrende periode for reiselivsbransjen. Wizz Air har iverksatt strenge helse- og hygienetiltak for å beskytte både passasjerer og mannskap. Dette inkluderer regler om avstand og rene fly. Fra før har alle Wizz Air-flyene installert HEPA-filter, som sørger for at 99,97 prosent av virus og bakterier filtreres bort i kabinen. Slik sørger man  for at alle passasjerer kan føle seg trygge når de reiser med Wizz Air.

For de som planlegger å bestille en reise i nærmeste fremtid, anbefaler Wizz Air passasjerene å legge til WIZZ Flex i reservasjonen. Dette gir ekstra beskyttelse dersom uforutsette hendelser hindrer flyreisen. Ved å gjøre dette kan passasjerer velge å reise på en annen dato, eller til et annet reisemål, i tillegg til å ha muligheten til å kansellere flyet sitt opptil 3 timer før avreise uten gebyr. Passasjerene vil få 100 prosent av den opprinnelige prisen umiddelbart refundert i flyselskapet kreditt.

%d bloggere liker dette: