Flyselskap

Emirates mottar 5-stjerners rangering av sine kunder

Emirates mottar 5-stjerners rangering av sine kunder
Emirates nye First Class suiter. Pressefoto: Emirates.

Emirates mottar 5-stjerners rangering av sine kunder. Emirates har mottatt APEX 2021 Five Star Global Official Airline RatingTM, basert på tilbakemeldinger fra passasjerer som ble uavhengig samlet inn av APEX via sitt partnerskap med TripIt.

Resultatene ble validert og sertifisert av en ekstern revisor for å sikre at alle rangeringer ble gjort av ekte reisende som hadde fløyet på flyselskapet de evaluerte.

Det er en glede å motta denne anerkjennelsen fra våre kunder. Det viser at alle våre anstrengelser for å gi våre kunder en trygg og hyggelig flyopplevelse har stor betydning. I løpet av de siste månedene har vi kontinuerlig gjennomgått og proaktivt tilpasset våre produkter og tjenester. For å overholde gjeldende regler for smittevern, men samtidig også hatt fokus på innovasjon. I tråd med vår strategi fortsetter Emirates å investere i å forbedre vårt kundetilbud og produkt.

Adel Al Redha, Emirates’ COO.

 

– De siste månedene har vi introdusert flere innovative tjenester for å kunne gi våre kunder økt trygghet, komfort og ikke minst en sømløs reiseopplevelse. Dette er ikke bare et svar på pandemien, det er en del av vårt DNA og vår langsiktige strategi for å vinne våre kunders tillit og lojalitet, og opprettholde vår ledende markedsposisjon i bransjen, sier han.

Emirates mottar 5-stjerners rangering av sine kunder

 

Med uavhengig verifiserte passasjerer som de endelige dommerne. Fortsetter Emirates å sette bransjestandarden for flyopplevelser ved å vinne APEX Official Airline Ratings™ Global Five Star-rangeringen hvert eneste år. Emirates’ evne til å levere gullstandarden innen kundeservice, selv i motvinden av en pandemi, viser hvordan dette flyselskapet har et kontinuerlig fokus på positivt gjesteengasjement.

Dr. Joe Leader, konsernsjefen for APEX.

Denne prisen kommer kort tid etter at Emirates også ble kåret til ‘Airline of the year 2020’ av Aviation Business Awards. Under samme prisutdeling ble også selskapets konsernsjef, Sir Tim Clark, beæret med en ‘Lifetime Achievement Award’.

sikkerhetstiltak
Emirates mottar 5-stjerners – også god score på COVID-19 håndtering. Foto: Emirates.

Tidligere i år ble Emirates også rangert som det sikreste flyselskapet i verden med sine tiltak rundt COVID-19-pandemien ifølge Safe Travel Barometer. Flyselskapet har den høyeste ‘Safe Travel Score’ blant 230+ flyselskaper fra hele verden som var med i evalueringen. Poengsummen er basert på en uavhengig gjennomgang av 26 helse- og sikkerhetsparametere som evaluerer sikkerhetsprotokoller, reisendes bekvemmelighet og service.

Emirates har gjenopptatt passasjertjenester til nesten 100 destinasjoner. Hvis du ønsker mer informasjon om reisekrav, Emirates’ nåværende nettverk og dets omfattende helse- og sikkerhetstiltak, kan du gå til Emirates’ INFORMASJONSSENTER for COVID-19.

APEX Official Airline Ratings™ ble opprettet basert på nøytrale tilbakemeldinger fra tredjeparter. Innsikt samlet inn gjennom AEX’s partnerskap med TripIt® fra Concur®, verdens høyest rangerte reiseorganiseringsapp. Ved hjelp av en femstjerners skala ble nesten en million flyvninger vurdert av passasjerer over mer enn 600 flyselskaper fra hele verden. APEX Official Airline Ratings™ er uavhengig sertifisert av et profesjonelt eksternt revisjonsselskap.

%d bloggere liker dette: