Flyselskap

Dubai etablerer samarbeidet Vaccine Logistics Alliance

Vaccine Logistics Alliance
Foto: Emirates.

Emirates SkyCargo, Dubai Airports, DP World og International Humanitarian City går sammen i Vaccine Logistics Alliance. Hensikten er å distribuere vaksiner til hele verden via transportruter i både luften, på land og sjøveien.

I henhold til direktiver fra visepresidenten, statsminister i UAE og hersker av Dubai, HH Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, samarbeidet Vaccine Logistics Alliance for å fremskynde distribusjonen av Covid-19-vaksiner til hele verden gjennom emiratet.

Den kombinerte ekspertisen, sammen med globale ruter via luften, havner og et omfattende logistikknettverk. Det vil fremskynde utrullingen av vaksiner, spesielt i utviklingsland. Dubai er allerede et globalt knutepunkt for den farmasøytiske industrien. Kapasiteten til å lagre vaksiner, samt distribusjonsfasilitetene, er nå ytterligere oppgradert.

Samarbeidet støtter WHOs initiativ og innsats som har som mål å rettferdig kunne distribuere to milliarder doser av vaksinene i 2021. Alliansen kombinerer ekspertisen og den globale utstrekningen til flyselskapet Emirates med DP Worlds verdensomspennende nettverk av havner og logistikkoperasjoner, samt Dubai Airports og International Humanitarian City, for å kunne distribuere vaksiner til hele verden. Distribusjonen vil i hovedsak fokuseres på fremvoksende markeder hvor innbyggerne har blitt rammet hardt av pandemien, og hvor transport og logistikk av farmasøytiske produkter er utfordrende.

https://frequentflyer.no/2020/11/16/<a title="Emirates" class="aalmanual" target="_blank" rel="nofollow" href="https://frequentflyer.no/goto/13/emirates">emirates</a>-rangert-som-det-sikreste-flyselskapet-i-verden-i-vaken-av-covid-19/

Vaccine Logistics Alliance

Alliansen jobber med et bredt utvalg av interessenter, inkludert farmasøytiske produsenter, speditører, offentlige etater og andre for å kunne transportere vaksinene.

  • Hver enkelt partner i denne allianser tar med seg svært spesifikke og kompatible styrker og evner til distribueringen av vaksiner, noe som muliggjør en 360 graders løsning som utnytter de logistiske og infrastrukturelle fordelene Dubai har som logistikk-knutepunkt. Sammen har vi evnen til å forsvarlig lagre store mengder vaksiner på en gang, og dermed distribuere vaksiner uansett hvor det er i verden innen 48 timer, sier HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, president for Dubai Civil Aviation Authority, styreformann for Dubai Airports og styreformann og konsernsjef i Emirates Airline og Group.

 

%d bloggere liker dette: