Flyselskap

Nye spesialtilbud for frequent flyers hos Lufthansa

Nye spesialtilbud for frequent flyers
Foto: Miles & More.

I disse tider ønsker Lufthansa Group å tilby sine mest lojale kunder sikkerhet tidlig. For frequentflyers er det foreløpig ikke lett å opprettholde statusen eller å kvalifisere det nåværende lave antall flyreiser. Nye spesialtilbud for frequent flyers i hele 2021.

Lufthansa Group gjør dette nå mye enklere med vidtrekkende engangstilbud. Status miles og HON Circle miles vil automatisk bli doblet i år, uavhengig av bookingklasse. I tillegg vil Frequent Traveller og Senatorer også kunne tjene status miles med kredittkortet Miles & More. Alle goodwill-tilbud er gyldige for hele året 2021.

Vi flyr for øyeblikket i blinde og er klar over den vanskelige situasjonen Corona-pandemien også utgjør for våre kunder. Dessverre kan vi ikke forutsi hvordan reisealternativene vil utvikle seg i år. Derfor skaper vi pålitelighet for våre mest lojale kunder ved å gjøre det er mye lettere å opprettholde og oppnå statusnivå.

Joost Greve, Head of Loyalty at the Lufthansa Group

Nye spesialtilbud for frequent flyers
Foto: Miles & More.

Opptjen dobbelt antall status miles og HON Circle miles for flyreiser

Som et spesialtilbud vil statusmiler for Frequent Traveller og Senatorer automatisk bli doblet, uavhengig av bookingklasse. For første gang vil alle statusmedlemmer også tjene doble HON Circle miles for First- og Business Class-flyreiser. Dobling av status miles skjer helt automatiske. Det gjelder også med tilbakevirkende kraft for flyreiser som er foretatt  siden 1. januar 2021. Ingen registrering er nødvendig. Kampanjen er gyldig på alle Lufthansa Group-flyvninger operert av Austrian Airlines, Lufthansa og Lufthansa Private Jet, Swiss, Eurowings, Brussels Airlines, Air Dolomiti og Edelweiss Air. Det gjelder også flyreiser som drives av partnerflyselskapene Croatia Airlines, Luxair og LOT Polish Airlines hvor statusen og HON Circle-mil tildeles.

Lufthansa med endring i Miles and More

Nye spesialtilbud for frequent flyers med Miles & More kredittkort

Frequent Traveller og Senatorer kan nå også tjene poeng uten flyging: for hver euro som brukes med Miles & More-kredittkortet krediteres to miles og teller mot i nivå eller oppgraderingen til Senator.

Med dette attraktive tilleggstilbudet øker vi verdien av Miles & More-kredittkortet for våre mest lojale kunder, og i tillegg uttrykker vi vår takknemlighet for deres fortsatte lojalitet. Ved å bruke kortet i hverdagen og den tilhørende muligheten til å tjene statusmiljøer utover å fly i år, tilbyr vi en unik fordel og er absolutte innovatører i å gjøre det.

Sebastian Riedle, administrerende direktør i Miles & More GmbH.

Lufthansa-konsernet hadde allerede laget spesielle tilbud for Miles & More-statuskunder i 2020. På slutten av året ble det for eksempel kunngjort at HON Circle miles opptjent i kalenderåret 2019 ville bli kreditert igjen og telt mot fornyet rekvalifisering i 2020 så vel som i 2021. Sammen med Miles & More, Europas ledende frequent flyer- og bonusprogram, er Lufthansa-konsernet det første selskapet som gjør statuskundene til goodwillordning på denne skalaen.

Pressemelding: Miles & More.

%d bloggere liker dette: