Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Nå får du Trumf-bonus hos Apotek 1

Trumf-bonus hos Apotek 1
Pressefoto: Apotek 1

Landets største apotekkjede har inngått et samarbeid med fordelsprogrammet til Norges største dagligvarekonsern. Nå får du Trumf-bonus hos Apotek 1, som kan konverteres til SAS Eurobonus.

Samarbeidet mellom Apotek 1 og NorgesGruppens Trumf kommer 2,2 millioner Trumf-medlemmer til gode.
428 lokale Apotek 1over hele landet i tillegg til apotek1.no vil nå bidra til bonus-innhentingen hos spareglade nordmenn på alle varer med unntak av de som er på resept.

Vi inngår et samarbeid med Trumf for å skape mer verdi for kundene våre. De vil oppleve at det er mye enklere å samle bonus når så mange ulike aktører samarbeider.

Lise Østlund, direktør for marked og kundeinnsikt i Apotek 1.

Trumf er Norges største fordelsprogram, og gir bonus på alle kjøp i butikker tilknyttet NorgesGruppen samt drivstoffselskaper, forsikringsselskap og finansielle tjenester. Med Trumf når Apotek 1 ut til 75% av Norges husstander.

– Med dette samarbeidet ønsker vi også en større innsikt og forståelse av våre kunders behov. Vi tror begge parter vil ha stor nytte av dette samarbeidet, sier Østlund.

Har oppspart 1,7milliarder i bonus


Det er ikke tilfeldig at NorgesGruppen valgte landets største apotekkjede som samarbeidspartner når porteføljen skulle utvides.

– Vi opplever at Apotek 1 ikke bare er størst, men også den beste apotekkjeden. Derfor var Apotek 1 vårt førstevalg. I tillegg er det viktig at kulturen og verdiene passet godt med NorgesGruppen og Trumf, sier Truls Fjeldstad, markeds- og analysedirektør i NorgesGruppen.

sas eurobonus
Foto: joker.no

Trumf-bonus hos Apotek 1 blir til SAS EuroBonus

Her kan du overføre Trumf-bonusen din til SAS EuroBonus. Du kan velge mellom engangsoverføring eller automatisk overføring. Poengene kan brukes på både flyturer, hotell og leiebil, og gjelder for flybilletter med både SAS og Widerøe.

sas eurobonus

Om Trumf

Trumf er et lojalitetsprogram som primært lar deg spare bonus når du handler dagligvarer. Fordelsprogrammet har i dag over to millioner brukere som mottar bonus på dagligvarebutikkene Meny, Kiwi, Spar og Joker, blant annet.

Trumf så dagens lys i 1996, og har siden 2007 vært en del av NorgesGruppen. Selskapets mål er å være et attraktivt lojalitetsprogram ved å tilby relevante fordeler til deg som kunde.

%d bloggere liker dette: