Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Companion offer – Swiss og Lufthansa – med avreise fra Amsterdam

Foto: Swiss.

Lufthansa-gruppen har lansert nok en companion kampanje fra Amsterdam, hvor de konkurrer mot KLM som ikke har noen First Class. Ny runde med Companion offer – Swiss og Lufthansa – med avreise fra Amsterdam. Bare husk å bestille innen 07 april 2021.

Vi har brukt Google Flights for å finne de beste prisene mellom Amsterdam og Australia. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. frequentflyer.no anbefaler alltid å bestille billetter direkte fra flyselskapet. Enten Swiss eller Lufthansa.

Avreise IATA Ankomst IATA Pris EUR Pris NOK
Amsterdam AMS Bogota BOG  €     999,00  kr      10 040
Amsterdam AMS Dubai DXB  €     999,00  kr      10 040
Amsterdam AMS Dammam DMM  €  1 099,00  kr      11 045
Amsterdam AMS Nairobi NBO  €  1 099,00  kr      11 045
Amsterdam AMS Bangkok BKK  €  1 249,00  kr      12 552
Amsterdam AMS Hong Kong HKG  €  1 249,00  kr      12 552
Amsterdam AMS Johannesburg JNB  €  1 249,00  kr      12 552
Amsterdam AMS Rio de Janerio GIG  €  1 249,00  kr      12 552
Amsterdam AMS Singapore SIN  €  1 249,00  kr      12 552
Amsterdam AMS Sydney SYD  €  1 699,00  kr      17 075
Avreise IATA Ankomst IATA Pris EUR Pris NOK
Amsterdam AMS Bangkok BKK  €  1 999,00  kr      20 090
Amsterdam AMS Bogota BOG  €  1 999,00  kr      20 090
Amsterdam AMS Johannseburg JNB  €  2 199,00  kr      22 100
Amsterdam AMS Sydney SYD  €  3 299,00  kr      33 155

 

Bonuspoeng – Star Alliance Companion fare i First Class til Australia

De billigste billettene bookes i bookingklasse A. Er du medlem av SAS EuroBonus  vil en tur fra Amsterdam til Bangkok gi deg 55 390 grunnpoeng i SAS Eurobonus. Har du allerede elitestatus hos SAS, gir dette dessverre ingen ekstra opptjening hos Star Alliance. Men begge reisende kan innkassere Star Alliance Gold etter at turen er gjennomført.

 

Dersom du er medlem i et annet lojalitetsprogram i Star Alliance, kan du benytte wheretocredit.com for å regne ut antall poeng.

Betaling av Companion offer – Swiss og Lufthansa

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Business Class
Foto: Lufthansa Group.

Lufthansa Gruppen

Lufthansa-konsernet er en globalt operativ luftfartsgruppe med totalt 550 datterselskaper og tilknyttede selskaper. Lufthansa-konsernets største forretningssegment er passasjerflyselskaper, som Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines og Brussels Airlines, samt Germanwings og Eurowings.

Lufthansa er Tysklands nasjonale flyselskap, og et av verdens største målt i antall fraktede passasjerer. Selskapet har sine hovedkontor i Köln i Tyskland. Lufthansa opererer også i Norge, med ruter fra Bergen, Oslo og Tromsø til forskjellige tyske byer.

Lufthansa var et av de fem flyselskapene som etablerte Star Alliance i 1997, en global allianse der bl.a. SAS, Air Canada, Singapore Airlines, United Airlines, Thai Airways og All Nippon Airways inngår. Lufthansa er idag et av verdens største flyselskaper med 90 000 ansatte og virksomheter innen bl.a. catering, teknisk vedlikehold, flyvetrening og frakt foruten ren passasjertrafikk.


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

%d bloggere liker dette: