Flyselskap

Flyr velger samarbeidspartnere på flyplassene i Norge

Flyr velger samarbeidspartnere
Flyr velger samarbeidspartnere på flyplassene i Norge. Foto: Twitter @ Oisín Tierney

Det nye norske flyselskapet Flyr starter flygninger i Norge 30. juni. Nå har selskapet valgt samarbeidspartnere som skal bistå med innsjekk av gjester og deres bagasje, samt andre såkalte bakketjenester på flyplassene i Norge. Flyr velger samarbeidspartnere på flyplassene i Norge.

 Mange av oss i Flyr har tidligere jobbet lenge og godt med de samarbeidspartnerne vi nå har valgt, og vi er trygge på at de vil sørge for at våre gjester blir godt ivaretatt både før og etter selve flyturen. Med disse avtalene på plass er vi enda et skritt nærmere vår første flygning fra Oslo til Tromsø 30.juni

Bjørn Erik Barman-Jenssen. direktør for bakketjenester  i Flyr.

 

Flyr har valgt Menzies Aviation som samarbeidspartner i Oslo og Aviator Airport Alliance i Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Bodø. På Evenes skal Flyr samarbeide med Widerøe Ground Handling.

– Vi er stolte av at Flyr har valgt oss som samarbeidspartner ved sin hjemmebase i Oslo. Det ser vi på som et kvalitetstegn. Vi ser fram til å vokse sammen med Flyr i Norge, sier sjef for Menzies Aviation i Nord-Europa, Thomas Hoff Andersson.

Jo Alex Tanem er administrerende direktør i Aviator Airport vektlegger Flyrs innovative tilnærming.

– Vi i Aviator er utrolig stolte av å ha blitt valgt som Flyrs samarbeidspartner på alle flyplasser vi opererer i Norge. Flyr ser på nye, enkle og innovative prosesser for sin drift og vår dialog har vært preget av nytenkning, sier han.

Flyr starter billettsalget Flyr velger samarbeidspartnere
Flyr har valgt flytypen Boeing 737-800. Her med designen til det nye norske flyselskapet. Illustrasjon: Unfold

Flyr velger samarbeidspartnere på flyplassene i Norge

Målet med Flyr er å levere den enkleste flyreisen, på en mest mulig bærekraftig måte. Selskapet vil rendyrke det digitale produktet overfor passasjerene, og fly færre, smartere flyvninger til steder og tider folk har behov for å reise.

Vi må alle fly mindre i årene fremover for å ta vare på miljøet. Nettopp derfor bygger vi opp et selskap som ikke avhenger av å få stadig flere å fly stadig mer for å oppnå lønnsomhet. Her skiller vi oss fra andre forretningsmodeller innen luftfarten ved å være mer bærekraftig for miljø, samfunn og økonomi.

Tonje Wikstrøm Frislid, sjef hos Flyr.

Flyr er skapt for reisende i Norge, og bygget opp med gode, norske arbeidsplasser. Ansatte vil være direkte ansatt i selskapet, med norske lønns- og arbeidsvilkår. Selskapet er ledet fra Norge, med en flyflåte, organisasjon og forretningsmodell rettet mot det norske markedet.

Etter at satsingen ble lansert høsten 2020 har selskapet vokst fort, og teller nå 50 dyktige ansatte som jobber fulltid med å få Flyr på vingene. For mer informasjon se www.flyr.no.