Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Business Class – Turkish Airlines til Cape Town NOK 13 779

Business Class - Turkish Airlines
Foto: Turkish Airlines / Boeing.

Business Class – Turkish Airlines var på god fart til å bli et av verdens største flyselskap. Det var den gang da. Nå er situasjonen i selskapet en ganske annen på grunn av alle hendelsene i og rundt Istanbul. Som flyselskap har jeg bare positive erfaringer å melde om. Relativt nye fly, meget god service og som nevnt et fantastisk stort rutenettverk. 

For å fylle flyene sine, har Turkish Airlines (TK) stort sett meget hyggelige priser. Selskapet har i dag to daglige avganger mellom Oslo Lufthavn og Istanbul.

Vi har brukt Google Flights for å finne de beste prisene mellom Oslo og Sør-Afrika. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. frequentflyer.no anbefaler alltid å bestille billetter direkte fra flyselskapet.

Business Class - Turkish Airlines

 

Turkish Airlines er medlem av Star Alliance, og som medlem av SAS EuroBonus opptjener du poeng på reiser med Turkish.

Betaling av Business Class – Turkish Airlines

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


%d bloggere liker dette: