Flyselskap Rutenytt

Qatar Airways gjenopptar flyreiser til Phuket

flyreiser til Phuket
Foto: Qatar Airways.

Qatar Airways vil gjenoppta, fra 1. juli, fire ukentlige flyreiser til Phuket, Thailand. Flyselskapet vil operere totalt 16 ukentlige flyreiser til Thailand, inkludert de tolv ukentlige flyvningene til Bangkok.

 Ved gjenopptakelsen av ruten til Phuket markerer Qatar Airways en betydelig milepæl i utvinningen av internasjonal turisme. Vi er stolte over å ha vært ledende i bransjen og satt målestokker for sikkerhet, innovasjon og kundeservice gjennom hele pandemien. Vi vet at mange av våre kunder er opptatt av å fly frem og tilbake til noen av deres favorittdestinasjoner, som Phuket. Phuket er kjent for sine mange eksotiske strender, familievennlig atmosfære, turkis vann og deilig lokal mat. Vi ser frem til å samarbeide med våre partnere i Thailand for å støtte utvinningen av turistsektoren. ”

Akbar Al Baker, president for Qatar Airways.

flyreiser til Phuket
Boeing 787 – Business Class. Foto: Qatar Airways

Phuket ble lansert i 2010 og ble deretter Qatar Airways 93. destinasjon. Ruten vil bli betjent av flyselskapets moderne og holdbare Boeing 787 Dreamliner med plass til 22 passasjerer i Business Class og 232 i Economy Class.

Avganger som starter 1. juli:

  • Doha (DOH) til Phuket (HKT) QR 840 avgår 02:55 ankommer 13:30 (ons, fre, lør, søn)
  • Phuket (HKT) til Doha (DOH) QR 841 avgår 02:30 ankommer 05:30 (man, tors, lør, søn)

Om Qatar Airways

Qatar Airways er det nasjonale flyselskapet i Qatar, og har sin base i Doha. Qatar Airways er ett av bare seks flyselskaper i verden som har fått fem stjerner av det uavhengige byrået Skytrax, som vurderer service og kvalitet. Selskapet er ifølge Skytrax verdens beste flyselskap i 2011,2012,2015 og 2017.

Selskapet flyr til 150 destinasjoner i Afrika, Asia, Australia, Europa, og Nord- og Sør-Amerika. I oktober 2011 åpnet Qatar Airways sin første rute til Norge med fem ukentlige avganger fra Oslo lufthavn, til Doha. Fra desember 2017 øker selskapet ruten fra syv ukentlige flyvninger til ti ukentlige flyvninger.

Qatar Airways bruker flytypen Boeing 787-8 på sine flighter til Oslo.

%d bloggere liker dette: