Flyselskap

Fly til Dubai med Emirates og få gratis dagspass til Aquaventure Waterpark

 

Gratis dagspass Fly til Dubai
Stopover i Dubai ? Besøk det store badelandet på Atlantis The Palm.

Fly til Dubai i sommer og utnytt tilbudet – få dagspass til Dubais mest populære vannpark på ikoniske Atlantis Dubai hotell.

Emirates har gode nyheter til de som planlegger å reise til Dubai denne høsten. Alle Emirates-billetter som er booket fra og med 1. juni til og med 15. juni får et dagspass til Aquaventure Waterpark & The Lost Chambers Aquarium*. En av Dubais mest populære turist-attraksjoner.

Aquaventure Waterpark har en rekke anerkjente sklier og vannattraksjoner, samt lekeplasser og en privat strand på over en kilometer. I parken kan du blant annet prøve deg på de mest populære vannskliene, som Leap of Faith, et 27,5 meter langt gjennomsiktig rør omgitt av haier og piggrokker. Eller du kan prøve deg på ziplines i parken. De som søker litt ekstra spenning kan svømme med haier (på en trygg måte), eller mate piggrokker. Besøkende kan more seg med 34 sklier og attraksjoner til både barn, voksne og familier, blant annet Poseidon’s Tower, Trident Tower, Splashers Lagoon og Splashers Cove, Raging Rapids og Immortal Falls.

Emirates-passasjerer kan benytte seg av tilbudet ved å booke sine flyvninger til Dubai fra og med 1. juni til og med 15. juni 2021. Tilbudet gjelder for alle kabinene, og reisen må gjennomføres mellom 1. juli og 30. september 2021. Det kostnadsfrie dagspasset til Aquaventure Waterpark og The Lost Chambers Aquarium gir gratis inngang til parkene for en hel dag i åpningstiden. Vannparken er åpen til solen går ned, akvariet stenger klokken 22**.

 Fly til Dubai
Foto: Emirates.

En trygg reise til Dubai

Norske Emirates-passasjerer kan fly direkte til Dubai tre ganger i uken på bredbuksflyet Boeing 777-300ER. Der er det mulig å velge mellom Economy, Business og First Class. Billetter kan bookes på Emirates.com. Selskapet er kjent for produkter og tjenester i verdensklasse, uansett hvilken kabin du velger. Passasjerer har et bredt utvalg filmer og annen underholdning å velge i på ice, flyselskapets underholdningstjeneste om bord.

Emirates gjenåpner stadig nye destinasjoner i sitt rutenettverk på en trygg måte for å ivareta sikkerheten til både passasjerer og ansatte. Per nå er over 90 ruter åpne i flyselskapets globale nettverk åpnet. Emirates hub, Dubai, er en av verdens mest populære feriedestinasjoner. Byen egner seg også veldig godt til en stop-over på vei til eller fra andre destinasjoner.

Det er for eksempel perfekt med noen dager i denne spennende byen på vei til Australia eller Asia. Her finner nordmenn solfylte strender, shopping og vertskap i verdensklasse og et stort antall fasiliteter og attraksjoner. Dubai var en av verdens første byer som ble tildelt Safe Travels-stempelet fra World Travel and Tourism Council (WTTC), noe som befester Dubais omfattende og effektive tiltak for å sikre helse og sikkerhet til alle gjester.

Fly til Dubai med fleksibilitet og forsikring

Emirates har oppdatert sine bestillingsregler for å tilby kundene mer fleksibilitet og trygghet når de planlegger reisen. Kunder som har billetter kjøpt før 30. september 2020, for reise før 31. desember 2021, kan nå booke om billetten og reise når de ønsker innenfor 36 måneder. Dette er en utvidelse på 12 måneder fra tidligere regler.

De som har billetter som er utstedt etter 1. oktober 2020, for reiser før 31. desember 2021, kan bruke billetten når de ønsker innen 36 måneder fra den datoen de først booket billetten. Det vil ikke bli belastet gebyr for endring av billetten, og vouchers eller ubrukte deler av billetten kan bli refundert uten gebyr.

 

%d bloggere liker dette: